Selamlar. Öncelikle izin vermedikleri için üzgünüm. Sistem : Majesty 1270 [Yavuz Selim] | R3 1200 RX 570 4G 8GB DDR4 240GB SSD Gaming PC - incehesap.com. Bana kalırsa bulabileceğin en iyilerinden. 3000 tl ye bunu alabilmek bana kalırsa baya iyi olacaktır. Ailen izin verirse 150 tl ye trendyoldan 500 gb hdd ek olarak almanı tavsiye ederim. Monitör ve klavye mouse alacaksın sanırım. Ondan dolayı 3000 tl yi geçmemesini tavsiye ederim sistemin.
Peki ya Pollux 3TN – Game Garaj bu PC nasıl şansımız zorluyor gibiyim ama hayatımda 7 yıl PC istedim ve 1 ay içinde o PC gelecek öyüzden en iyisi lazım bana =)
APU sistem peki nasıl beni 7 8 sene götürsün diyorum.
Peki ya Pollux 3TN – Game Garaj bu PC nasıl şansımız zorluyor gibiyim ama hayatımda 7 yıl PC istedim ve 1 ay içinde o PC gelecek öyüzden en iyisi lazım bana =)
APU sistem peki nasıl beni 7 8 sene götürsün diyorum.
SAKIN öyle bir hata yapma. RX 570 senin attığın ekran kartından yani 1650 den daha güçü bir kart. En iyi lazım dediğin için şöyle bir şey diyeyim. Verdiğim linkten sipariş ederken sayfayı biraz alta indirip işlemciyi 1600 12nm seçmenizi öneririm. Bana kalırsa r3 sıfır alınmaz oyüzden mutlaka işlemciyi ryzen 5 1600 12 nm seçin.