Yeni bir bilgisayar toplamak istiyorum malum oyun odaklı olacak. Genel olarak PUBG, Rainbow Six Siege, GTA V gibi oyunları oynarken FPS sorunu yaşamayacağım bir sistem toplayabilirseniz memnun olurum. Şimdiden teşekkürler. (Monitör dahil.)
1080P monitör lazım. Bunlarında kalitelisi 600 TL'den aşağı bulmak zor. @AYSİO'nun yazdığı sistem gayet güzel. Tek sıkıntısı sistemde SSD yok onuda ilerleyen vakitlerde eklersiniz. Nanokatolog sitesi pek güvenilir değil diye biliyorum.
@AYSİO arkadaşın sistemi güzel fakat ekran kartının tek fanlı olması pek doğru olmamış. İstersen benim sistemi alabilirsin, çoğu bileşen @AYSİO arkadaşın bileşeniyle aynı ama birkaç tane fark var.
Ekran kartı, monitör, RAM ve SSD farklı o kadar. Panel olarak benim seçtiğim monitörün paneli daha iyi. Ekran kartı olarak ise benimkinde 2 tane fanı var. RAM olarak ise soğutmalı var. Ayrıca sisteme ek olarak SSD ekledim.
Geçen hafta Vatan'da olan indirime göre ayarlamıştım o sistemi, tabii şimdi fiyatları uçmuş. Monitörden kısmamak adına tek fanlı eklemiştim. Şimdi tek fanlıyı bile ucuza bulamıyoruz. Üstteki sistemi bütçen yetmezse SSD'yi çıkararak alabilirsin.
1080P monitör lazım. Bunlarında kalitelisi 600 TL'den aşağı bulmak zor. @AYSİO'nun yazdığı sistem gayet güzel. Tek sıkıntısı sistemde SSD yok onuda ilerleyen vakitlerde eklersiniz. Nanokatolog sitesi pek güvenilir değil diye biliyorum.