3500-4000 TL Sistem Tavsiyesi

Lincoln Burrows

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar ben bu sistemi toplamayı planlıyorum fakat bir kaç konuda yardım ederseniz çok sevinirim.

-8350 İşlemci yerine hangi intel işlemci ve anakart iyi gider ?

-R9 300 serisinin çıkmasını beklemeli miyim sizce ? Daha çıkmadı fakat GTX 970 yerine R9 300 daha mı iyi gider ? (Fiyatı da önemli tabiki)

-Bu kasa gibi sağlam ve geniş başka hangi kasaları önerirsiniz ? Bu kasa bana biraz fazla pahalı geldi de.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gtx 970 iyi bir kart. Ama ben olsam beklerdim. Hem dolarda düşebilir hemde yeni kartları görürsün.
İşlemci i5 4460 alabilirsin. Anakartı da Z97 PC Mate alabilirsin.

Dostum bekle hem yaza doğru dolar düşebilir. Hemde R9 300 serisini görmeden ekran kartı alma gözün arkada kalabilir. Bende pc toplayacağım ama temmuza kadar bekliyorum.
O kasa güzel bir kasa ama biraz pahalı dediğin gibi sana bir öneri vereyim. Kasayı güç kaynağı olmadan en fazla 200-250 tl civarlarında bir şeyler seçip yanına sağlam bir güç kaynağı al. Çünkü kasaların yanında verilen güç kaynakları pek iyi olmaz.
Güç kaynağı önemli bir parça bütün sistemi emanet edeceksin. Bu güç kaynağı sağlam bir marka hemde modüler bir güç kaynağıdır. TeknoBiyotik: Seasonic M12II 80+ Plus Bronze 750W Aktif PFC (SEA-M12II-750) Modüler Güç Kaynağı - Güç Kaynağı - PC Bileşenleri

Kasa olarak da şunları öneririm: Zalman Ms800 plus yukarıdaki kasa kadar büyük bir kasadır ve soğutması da iyidir. Zalman Z3 plus da çok büyük değildir ama kurulumda sorun yaşamazsın ayrıca soğutma açısından fiyatındaki hatta daha yüksek fiyattaki birçok kasadan iyidir.

www.vatanbilgisayar.com: MS800 PLUS MidT ATX PENCERELİ SİYAH KASA - Vatan Bilgisayar

www.vatanbilgisayar.com: Zalman Z3 Plus Midt Atx Pencereli Siyah Kasa - Vatan Bilgisayar

Ayrıca işlemciyi İntel i5 4690k ve anakartı da z97 modellerinden birini seçerek değiştirebilirsin.

Teşekkür ediyorum yorumlarınız için. O zaman yaza kadar bekleyeyim bir de R9 300 serisi çıksın bir de ona bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…