H Hasan Levent Hectopat Katılım 28 Haziran 2016 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2016 #1 Arkadaşlar lütfen belirttiğim fiyatta bir sistem önerin rx 480 ekran kartı düşünüyorum yanına hangi işlemci alsam karasızım. Birde anakartta çok kararsızım ve vatandan kasa topanır mı, güvenilir mi? Lütfen yardım edin şimdiden teşekkürler.
Arkadaşlar lütfen belirttiğim fiyatta bir sistem önerin rx 480 ekran kartı düşünüyorum yanına hangi işlemci alsam karasızım. Birde anakartta çok kararsızım ve vatandan kasa topanır mı, güvenilir mi? Lütfen yardım edin şimdiden teşekkürler.
M. Samet Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 23 Ağustos 2015 Mesajlar 4.473 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2016 #2 Monitör dahil mi? Vatan'ın fiyatları diğer sitelere göre genel olarak daha pahalı oluyor. Sinerji, Teknobiyotik, Eksen gibi sitelere bakabilirsiniz.
Monitör dahil mi? Vatan'ın fiyatları diğer sitelere göre genel olarak daha pahalı oluyor. Sinerji, Teknobiyotik, Eksen gibi sitelere bakabilirsiniz.