Kamil Emre Hectopat Katılım 13 Nisan 2014 Mesajlar 224 Yer Sivas, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2015 #11 Ben tasarruf olsun diye dedim. Ama dediğiniz gibiyse o daha mantıklı. SSD isterseniz işlemciden kısıp alabilirsiniz. Dosya Ekleri 1.JPG 60,5 KB · Görüntüleme: 267
Ben tasarruf olsun diye dedim. Ama dediğiniz gibiyse o daha mantıklı. SSD isterseniz işlemciden kısıp alabilirsiniz.
Gregorz Brzecz. Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Ocak 2015 Mesajlar 4.672 Çözümler 2 4 Mart 2015 #12 O klavye ne kadar kalitelidir tartışılır.
Kamil Emre Hectopat Katılım 13 Nisan 2014 Mesajlar 224 Yer Sivas, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2015 #13 Başka klavye öneriniz var mı? Not: Mouse hakkında da pek bilgim yok. Bu da başkası Bu da anakarttan kısıp ekran kartına yüklendiğim sistem: Not: Klavye mouse eklemedim. Onlar arkadaşın zevkine kalsın. Not: İkincideki anakartı pek iyi bilmiyorum ama sizi üzmeyeceğini zannediyorum. Not: SSD istersiniz diye taktım.
Başka klavye öneriniz var mı? Not: Mouse hakkında da pek bilgim yok. Bu da başkası Bu da anakarttan kısıp ekran kartına yüklendiğim sistem: Not: Klavye mouse eklemedim. Onlar arkadaşın zevkine kalsın. Not: İkincideki anakartı pek iyi bilmiyorum ama sizi üzmeyeceğini zannediyorum. Not: SSD istersiniz diye taktım.