3500-4000TL dizüstü bilgisayar tavsiyesi

ultimix

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
esnaf
Merhaba.
Bilgisayarda oyun oynanmayacak. Ofis işleri için kullanılacak ama hız önemli.
En az 8 GB RAM, SSD olmalı (512 olursa iyi olur)
Bir önemli noktada ethernet girişi olmalı.
İşlemci Celeron serisi olmasın, fiyat maksimum 3500-4000 olabilir.

Tercihen Win Pro ama bu çok önemli değil. Şimdiden teşekkürler.

Merhaba bunları bulabildim https://www.hepsiburada.com/hp-15-d...vvX_oRsxE5OYYcIVoTQQMdjNBfNqWp1IaAsbhEALw_wcB
HP 15-DB1068NT AMD Ryzen 5 3500U 8GB 512GB SSD Windows 10 Fiyatı en son attığım biraz bütçenizi aşıyor Windows 10 fiyata ek olarak yaklaşık 1000 lira eklediği için üreticiler içine Windows koymayabiliyor. Diğer attığım bilgisayarlarda windows yok. Uzman birisine yükletebilirsiniz. Özellik olarak attıklarımın sizi üzeceğini sanmıyorum. Düşük ayarlarda çok ağır olmayan oyunların bile üstesinden gelebiliyorlar :)

Merhaba bunları bulabildim HP 15-DB1063NT AMD Ryzen 3 3200U 8GB 512GB SSD Freedos 15.6" Fiyatı
HP 15-DB1068NT AMD Ryzen 5 3500U 8GB 512GB SSD Windows 10 Fiyatı en son attığım biraz bütçenizi aşıyor Windows 10 fiyata ek olarak yaklaşık 1000 lira eklediği için üreticiler içine Windows koymayabiliyor. Diğer attığım bilgisayarlarda windows yok. Uzman birisine yükletebilirsiniz. Özellik olarak attıklarımın sizi üzeceğini sanmıyorum. Düşük ayarlarda çok ağır olmayan oyunların bile üstesinden gelebiliyorlar :)
Vakit ayırıp zahmete girmişsiniz teşekkürler. Biliyorum Amd daha iyi durumda şu sıralar ama dizüstünde hiç amd işlemci kullanmadım. Özellikle ısınma konusunda sıkıntı yaratmaz değil mi? kendim için olsa tercih ederim ama birisine tavsiyede bulunacağım da

Vakit ayırıp zahmete girmişsiniz teşekkürler. Biliyorum AMD daha iyi durumda şu sıralar ama dizüstünde hiç AMD işlemci kullanmadım. Özellikle ısınma konusunda sıkıntı yaratmaz değil mi? Kendim için olsa tercih ederim ama birisine tavsiyede bulunacağım da

Rica ederim. Ryzen 3 3200U ve Ryzen 5 3500U'nun oyun testlerini incelemiştim ve aşırı bir ısınma yapmıyor, normal düzeyde. Performansı da beni şaşırttı. Ben olsam ben de alırdım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı