3500-4000TL telefon önerisi

Bütçe
3500-4000TL

Wossie

Hectopat
Daha fazla  
İyi günler, telefon almak istiyorum fakat hangisini alacağımı bilemiyorum. Size sormak istedim. Telefonda genelde oyun oynayacağım, güçlü bir işlemcisi ve aşırı derecede ısınmaması daha iyi olur. Kamera tarafında ise, fazla fotoğraf çekilen biri değilimdir fakat fotoğraf çekmek istediğim zaman da üzmesin. Ekrana gelirsek, sağlam ve dayanıklı bir ekrana sahip olsa iyi olur. 6.3 inç üzeri olursa daha iyi olur.

(Not: Aklımda POCO X3 Pro 8 GB RAM ve 256 GB'lık modeli vardı. Bu telefon ne kadar performanslıdır ya da bu fiyat bandına daha iyisi bulunabilir mi?)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu fiyat bandında performans olarak Xiaomi Poco X3 Pro'dan iyi bir cihaz yok, genelde bu fiyat bandında Snapdragon 720G, 732G cihazlar bulunurken Xiaomi Poco X3 Pro'da amiral gemisi Snapdragon 860 bulunuyor.

Snapdragon 855'in overclock'lanmış versiyonu olduğu için rakiplerine nazaran daha fazla ısınıyor ama sıcaklıkları kabul edilebilir seviyede.

3500-4000TL fiyat bandında telefon almayı düşünüyorum, aradığım özellikler;

1-) telefonda oyun oynayacağım için yüksek performans vermesi ve ısınmaması.
2-) şarjı hızlı bitmemeli oyun oynamadığım zaman 1 günü rahat çıkarması gerek.
3-) ekranı sağlam olsun ve mümkünse 6.4 inç üzeri olsun.
4-) kamerası kaliteli ve güzel olsun.
5-) uzun ömürlü olsun.

Hocam 4.sü hariç X3 Pro hepsini karşılıyor.
4.sünü karşılayan A52 var, o da dediklerinizi karşılıyor ancak onunda oyun performansı X3 Pro'ya göre çok daha kötü.

İyi günler, telefon almak istiyorum fakat hangisini alacağımı bilemiyorum. Size sormak istedim. Telefonda genelde oyun oynayacağım, güçlü bir işlemcisi ve aşırı derecede ısınmaması daha iyi olur. Kamera tarafında ise, fazla fotoğraf çekilen biri değilimdir fakat fotoğraf çekmek istediğim zaman da üzmesin. Ekrana gelirsek, sağlam ve dayanıklı bir ekrana sahip olsa iyi olur. 6.3 inç üzeri olursa daha iyi olur.

(Not: Aklımda POCO X3 Pro 8 GB RAM ve 256 GB'lık modeli vardı. Bu telefon ne kadar performanslıdır ya da bu fiyat bandına daha iyisi bulunabilir mi?)
Bende Xiaomi Mi Note 10 Lite var.Bu civarlarda almıştım.Simdiki fiyatını bilmiyorum.Tavsiye ederim kesinlikle.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı