3500-4200 TL Sistem Önerisi

Unknown000

Decapat
Bütçem 3500-4200 TL, daha fazla üstüne çıkamam, bu fiyata rahat oyun oynayabileceğim FPS sorunu yaşamayacağım darboğaz yapmayan beni uzun süre götürecek olan bir sistem önerebilir misiniz?

Nadiren render yapabileceğim, nadiren de yayın yapabileceğim ve son olarak oyun oynayabileceğim bi sistem önerisinde bulunursanız sevinirim. Yayın çok şart değil ama oyun ve render için olursa iyi olur.

Not: Vatan Bilgisayar, MediaMarkt gibi yerlerden önerirseniz çok iyi olur. İnternet üzerinde biliyorum daha uygun sistemler var fakat belirttiğim yerden olursa daha iyi olur. İlgili arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
İndirimleri gece gündüz takip ederek;
Ryzen 5 2600
MSI B450 Gaming Plus
Adata 16 GB XPG 3000 Mhz CL16
Sapphire RX580 Pulse OC
Adata SU 650 240 GB SSD veya eşdeğeri
Cooler Master MB520 veya eşdeğeri
FSP 600W veya eşdeğerini toplayabilirsin. Arena bilgisayar ve vatan bilgisayardan alabilirsin. Vatan gece indirimlerini Arenanında yukko.com daki indirimlerini takip et.

Yurt dışı siteyi kabul etseydin çok daha mantıklı ve performanslı sistem toplanırdı GTX1660ti li.

Neyse. Vatan'da toplanabilecek en mantılı sistem burada buyur indirip linklere direk gidebilirsin.

Görsel olarak da aşağıda paylaşıyorum eline para geçerse ilk yapacağın iş SSD yükseltmek olsun.

Tamamdır eline sağlık hocam teşekkür ederim.

Sistem iyi fakat daha iyisi seninde dediğin gibi farklı sitelerden indirimi takip ederek alınabilir. Bene öyle yapmalısın, ben 6.000 TL lik sistemi 4.000e aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…