3500-4500 TL sistem toplama

Bütçe
3500-4500

isakadir

Femtopat
Daha fazla  
Selamlar herkese, bu devirde çok zor biliyorum ama 3500-4500 arası bir bütçemiz var, sistem toplamak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim.

Selamlar herkese, bu devirde çok zor biliyorum ama 3500-4500 arası bir bütçemiz var, sistem toplamak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Anakart : Gigabyte B450M S2H AMD B450 3600 MHz (OC) DDR4 Soket AM4 mATX Anakart Fiyatları ve Özellikleri
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
İşlemci : AMD RYZEN 3 3100 4 Core, 3,60-3.90GHz 65W Wraith Stealth FAN AM4 Tray MPK
Ram : Adata XPG Gammix D30 8GB 3000MHz DDR4 Ram Fiyatı
Ekran Kartı : Inno3D GTX1650 SUPER Twin x2 OC 4GB 128Bit GDDR6 | En Ucuzu Akakçe
Depolama : GIGABYTE GP-GSTFS31240GNTD 240GB Sata3 SSD Disk | En Ucuzu Akakçe
Kasa : Zalman N2 Beyaz LED Fan Çelik Mesh Panel USB 3.0 Pencereli Siyah ATX Mid-Tower Gaming Kasa - incehesap.com
Güç Kaynağı : FSP FSP500-60AHBC 500W AKTIF PFC 85+ POWER SUPPLY

Bu SSD'nin kalitesini bilmiyorum fakat kullanan arkadaşlarım memnun.
Toplam:4471TL.
SSD'yi beğenmediyseniz;
Bir kaç gün önce topladığımda 4471TL yapıyordu, şimdi de buna yakın fiyat çıkar.

4600 TL.

Son düzenleme:
Dark marka PSU almayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…