3500-4500 TL'ye PSU önerisi

700 yeter diye düşünüyorum, ileride yükseltme yaparım dersen,

Olabilir.

C750 o fiyattan önerilebilecek bir model değil, rakibi olabilecek High Power Element Br 2600 TL civarında, biraz daha iyi olan Elite 750W da daha uygun. 4500 TL bütçede Raijintek Cratos ve kampanyalarla Enermax D.F.X. gayet makul tercihler.

C750 o fiyattan önerilebilecek bir model değil, rakibi olabilecek High Power Element Br 2600 TL civarında, biraz daha iyi olan Elite 750W da daha uygun. 4500 TL bütçede Raijintek Cratos ve kampanyalarla Enermex D. F. X. Gayet makul tercihler.

High Power'ı unutmuşum tamamen pardon.

High Power'ı unutmuşum tamamen pardon.

Estağfurullah. Birkaç konuda önerildiğine denk geldiğim için bir cevap yazılması gerektiğini düşündüm, sizin mesajınıza denk geldi. Yine misal Gigabyte P750GM de (şu patlama muhabbetini çözemedik gerçi ama 🙂) NZXT C750 Bronze V2'den daha iyi ve daha ucuz bir tercih.

Bunu alabilirsiniz fazlasıyla yeterli.

Eğer illa modüler olsun ve ileride alacağım sistemlerde de kullanayım derseniz İyzico ve Parolapara kampanyasıyla bunu alabilirsiniz. Bütçenizin neredeyse tamamını kullanmış olursunuz ama bana kalırsa bütçenin tamamını kullanmanıza gerek yok. XPG Kyber fazlasıyla iş görür.

XPG Kyber 750W Gold aldım hocam. Teşekkürler herkese yorumları için.

XPG Kyber 750W Gold aldım hocam. Teşekkürler herkese yorumları için.
Şu şekilde alıp da kasayı 1000 TL'ye getirebilirdiniz halbuki ama hayırlı olsun.

Şu şekilde alıp da kasayı 1000 TL'ye getirebilirdiniz halbuki ama hayırlı olsun.

Hocam bu XPG Kyber PSU nasıldır MSI PSU'da rakibi nedir?

Halihazırda bu kasayı kullanıyorum XPG Valor Air siyah mid Tower. Siz öyle söyleyince aklıma takıldı bu aldığım XPG Kyber 750W PSU benim kasama sığar mı? Bilen var mı?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı