3500-4600 TL Monitör Dahil Sistem Önerisi

Bütçe
3500 - 4600

canbatdal

Hectopat
Yer
Samsun
Daha fazla  
Meslek
İnşaat Mühendisi
Merhaba arkadaşlar, normalde 7-8 bin liraya sistem toplayacaktım birkaç problemden ötürü bütçeyi 4 bin lira bandına düşürmem gerekti. Kafam da allak bullak oldu. Monitör dahil 3500 - 4600 TL arası bir PC'ye ihtiyacım var, yardımlarınızı bekliyorum. 75 Hz monitör kafi.

Son düzenleyen: Moderatör:

bu konuda benim denediğim sistemlere bakabilirsin (ilkinde monitör dahil) ben daha sistemi dizmedim ama açtığım konuya son cevap veren arkadaşın önerdiği sistemi monitörsüz 4500TL'e tamamlayıp alacağım. İstersen 4000TL'de bırakıp 600 TL'e lg 22mk400h-b monitörü alabilirsin

Asla. Bilinmeyen bir kasa. Psu da cabası. Zaten teknobiyotikin her sistemi böyle. 150 liralık psu falan görüyorum

Asla. Bilinmeyen bir kasa. Psu da cabası. Zaten teknobiyotikin her sistemi böyle. 150 liralık psu falan görüyorum
Dediğim mesaja bakarak arkadaşın attığı sisteme göz atabilirsin. Kasanın içinde aynı zamanda psu bulunuyor ve gayet güzel bir kasa

Edit: Kasa Corsair Carbide SPEC-DELTA

Asla. Dandik kasa. Dandik psu. Resmen adamlar dalga geçiyor. Bir sisteminde 150 liralık psu görmüştüm.
Dostum PSU ve kasa bu sistem için yeterli seviyede eğer daha iyi bir alternatifin varsa sun öyle konuşalım ?
Yukarıda attım. Sırf birkaç lira ucuz diye riske atmaya ne gerek var.
Dostum PSU ve kasa bu sistem için yeterli seviyede eğer daha iyi bir alternatifin varsa sun öyle konuşalım ?
Psu zaten her zaman yeterli mantıken. Ama adam ilerde yükseltme yapmak isterse nolcak. Dandik psu boş boş masraf çıkartacak.

Bu kasaya kaç fan takılıyor hava sirkülasyonu nasıl bir fikrin var mı ve psu ile ilgili? Bu kasayı bende görmüştüm kafama bunlar takıldı şahsen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…