Merhaba arkadaşlar, normalde 7-8 bin liraya sistem toplayacaktım birkaç problemden ötürü bütçeyi 4 bin lira bandına düşürmem gerekti. Kafam da allak bullak oldu. Monitör dahil 3500 - 4600 TL arası bir PC'ye ihtiyacım var, yardımlarınızı bekliyorum. 75 Hz monitör kafi.
Merhaba arkadaşlar, normalde 7-8 bin liraya sistem toplayacaktım birkaç problemden ötürü bütçeyi 4 bin lira bandına düşürmem gerekti. Kafam da allak bullak oldu. Monitör dahil 3500 - 4600 TL arası bir PC'ye ihtiyacım var, yardımlarınızı bekliyorum. 75 Hz monitör kafi.
[/https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-neon-a32-580gbm-ryzen-5-1600-8-gb-240gb-ssd-rx580-24-1ms-75hz-pmu418674. Böyle bir sistem buldum. Anakartı B450M S2H olarak yükseltirseniz iyi olur. Kasası çok iyi ve monitörü büyük.
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
Merhaba, yeni bir masaüstü bilgisayar almak istiyorum ama bilgisayar toplamada yeniyim. Bilgisayar bileşenlerine pek aşina değilim ve şöyle 3 sistem topladım kendimce. 1. Sistem 2. Sistem 3. Sistem Kasa için 4.500 bütçem var ve her kafadan farklı bir fikir çıkıyor. Hangi sistemi almam...
www.technopat.net
bu konuda benim denediğim sistemlere bakabilirsin (ilkinde monitör dahil) ben daha sistemi dizmedim ama açtığım konuya son cevap veren arkadaşın önerdiği sistemi monitörsüz 4500TL'e tamamlayıp alacağım. İstersen 4000TL'de bırakıp 600 TL'e lg 22mk400h-b monitörü alabilirsin
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...