3500-4600 TL Monitör Dahil Sistem Önerisi

Bütçe
3500 - 4600
AMD Ryzen ™ 5 1600 12nm
Asrock B450M-HDV R4.0
Adata 3000mhz 8GB D10
Galax GeForce GTX1660 Super (1-Click OC)
Adata SU630 480GB
Dark SPIRIT 500W 80+ Bronze 4x12cm
4020 TL nasıl sizce? Bu anakart işlemci overclock için yeterli olur mu?

Şöyle bir kasa önerebilirim.

Ryzen 5 1600 12nm -600tl/n11
Gigabyte B450M S2H -410tl-amazn
Crucial 16GB(2x8) Ballistix Gri 3000mhz CL15 DDR4 Ram 460tl/gg-n11
Galax GeForce GTX1660 Super -1600tl /teknbytk
Adata SX6000 pro 512 nvme ssd
Corsair Carbide Series SPEC-Delta 550W 80+

Toplam: 4150 TL (rami 8gb yaparak maliyeti 3900'e çekebilirsin, gerekirse alınır)

amazondan falan sipariş verme gibi bir ihtimalim yok, o kadar vaktim yok ne yazık ki

Bugün siparis verin yarin gelsin? Istanbul veya kocaelinden verilecek zaten kargoya. Anlamadım ben dediginizi?
Ayni kart n11 ve gg de de var.

Artık o site turkiyede hizmet veriyor, hiç aklima amerika gelmedi yani

@GoDd1 @AirJET @KShieda @kayisikent @ÖmerFaruk_56 @Recep Baltaş Arkadaşlar alacağım sisteme karar verdim ama kasa konusunda bir problem yaşadım yardımcı olursanız sevinirim.

Bu sistemi satın alacağım ama bildiğim kadarıyla Sharkoon'un bu kasası biraz sıcak çalışan bir kasa. Bir çocuğun videosunu izledim ekran kartı 76 işlemci 70 derecede çalışıyordu. Bu hazır sistemdeki kasalardan hangisini seçmem makul olur sizce? Ekran kartında 72 işlemcide 60 dereceyi zorlanmadan görebileceğimizi düşünüyorum ben.

Kasa kaliteli sorun çıkmaz ama SSD ve anakart değişimi yapın almadan.

Anakart ve ssd ile ilgili sorun yaşayacağımı düşünmüyorum ssd çok stabil çalışan bir ssd, anakartta çok yaygın kullanılan bir anakart neden böyle düşündünüz?

Anakart ve ssd ile ilgili sorun yaşayacağımı düşünmüyorum ssd çok stabil çalışan bir ssd, anakartta çok yaygın kullanılan bir anakart neden böyle düşündünüz?
Yaygın kullanılan anakart değil soğutucu bloğu yok daha SSD değiştir dememin nedeni adamların hiçbir özelliğini yazmamaları.

Kasa kaliteli sorun çıkmaz ama SSD ve anakart değişimi yapın almadan.
Yaygın kullanılan anakart değil soğutucu bloğu yok daha SSD değiştir dememin nedeni adamların hiçbir özelliğini yazmamaları.
Bu listede alabileceğim tek anakart b450 prime micro atx. Micro atx ler bir nebze fazla ısınmaz mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…