3500-5000 TL PC toplama

Bütçe
3500 - 5000

Engin1985

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba iyi akşamlar, bilgisayardan çok anlayan birisi değilim. Rahatsızlığımdan dolayı oyun oynayabilen birisi de değilim. Sadece ekran kalitesi ve PC hızına önem veriyorum.(Film ve dizi izlemek için).Bu yüzden AOC 2K 144 ms monitör aldım. Dizi ve filmleri güzel görüntü ile izleyebileceğim ve hızlı bir hazır PC öneriniz var mı? 3500-5000 TL arasında bir hazır sistem yeterli olur mu? Almış olduğum monitörle PC'nin uyumlu olması lazım. Kolay gelsin iyi günler diliyorum.

Burada her bütçeye sistem önerisi yapabilen @RPM gibi üstatlar var ama sanırım bu bütçeye şu fena olmaz, eğer hazır sistem isterseniz:

Sinerji tavsiye ederim. Kaliteli iş yapıyorlar.

Sinerji iyi bir firma ama bu üründen daha iyileri var, dikkate almayın.

Ekran kartını 1660 Ti yapıp anakart stoğu bekleyebilirsiniz. Bekleyemem derseniz 100 TL farkla Asus anakartı alabilirsiniz. Bir de SSD yok seçeneğine tıklayıp aşağıya bıraktığım SSD'yi alın.

Burada her bütçeye sistem önerisi yapabilen @RPM gibi üstatlar var ama sanırım bu bütçeye şu fena olmaz, eğer hazır sistem isterseniz:

Sinerji tavsiye ederim. Kaliteli iş yapıyorlar
Kapalı kasa, ortalama PSU, ölü soket işlemci ve 9100F ile kesinlikle önermeyeceğim bir sistem.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı