Merhaba,
Ben bir gaming laptop almak istiyorum karar veremedim performansı yüksek ve ikincil tercih olarak ince bir bilgisayar bakıyorum bana lütfen bir laptop tavsiye edin
Bütçe belirlemedim ama 3500 doları geçmemesi tabiki iyi olur kdv si ile gs70 stealthlara baktım hoşuma da gitti ama tomb raiderda ultra da çalıştırmadıgını görünce başka bir şeylere bakmaya karar verdim.
İstedigim gibi bir şey bulamadım. Monsterlara baktım SSD için 300 lira istiyor, ek Windows bile yüklü değil MSI da fps testleri iyi olsaydı, onu alacaktım Alienware da Türkiye'ye internetten bilgi vermiyor. Fiyat olarak onun için ole bir bütçe düşündüm hepsini harcamak gibi bir niyetim yok tabi ki.
TOSHIBA QOSMIO X870-13C 17.3''
Güzele benziyor 3500 dolar demişsin ama bence bu bile çok fazla .
16 gb ram 32 gb ta kadar çıkartılabilir.
3 gb ekran kartı
1TB Harddisk
Core İ7 işlemcili
Geçen bende merak edip bakmıştım kullandığımdan değil ama dediğim gibi çok fazla.
2000 TL ye kadar 2 gb ekran kartı core İ5 veya İ7 500-750 gb harddisk 4-8 gb ram işini rahatlıkla görür bence .
Benim söylediğim özellikler fiyat anlamında markaya göre değişiklik gösterir .
@leon4scott afedersiniz ama hayali sisteme benziyor. 3500 dolar bütçem var diyorsunuz. SSD, 300 Tl diyorsunuz ve alınmaz diyorsunuz. Alienware bilgisayarın sadece 1 modeli Türkiye'de satılıyor. Bkz. Dell Alienware ALW18-1991SLV Çift Ekran Kartlı Notebook En Ucuz Fiyatı . @gemiciadam önerdiğiniz bilgisayar kaliteli değil günümüzde GTX8XXXM serisi çıkmışken GTX670 almanın neredesi mantıklı onu çıklar mısınız ?
@leon4scott afedersiniz ama hayali sisteme benziyor. 3500 dolar bütçem var diyorsunuz. SSD, 300 Tl diyorsunuz ve alınmaz diyorsunuz. Alienware bilgisayarın sadece 1 modeli Türkiye'de satılıyor. Bkz. Dell Alienware ALW18-1991SLV Çift Ekran Kartlı Notebook En Ucuz Fiyatı . @gemiciadam önerdiğiniz bilgisayar kaliteli değil günümüzde GTX8XXXM serisi çıkmışken GTX670 almanın neredesi mantıklı onu çıklar mısınız ?
Benim orada anlatmak istedigim şey adam indirimle 5000 tl lik laptop hazırlamış gtx880m ekran kartı koymuş ama harddisk koyup ssd için 300 lira para istemiş hatta windows bile kurmamış içine kazıklandıgımı düşünürüm bole bişi alsam sonuçta.
Msı dominator pro alıcam galiba keşke ülkemizde de her şey bulunabilse.
İlk önce Razer Blade almaya karar verdim hem orta üstü performans mükemmel incelik ve çok hoş bi tasarım vardı ki ülkemizde olmayan bişey oldugunu anlayınca msı gs70 stealthlara baktım onun da fps testleri gelecek konusunda şüpheye soktu beni.