3500₺ İle GTX 1070+Monitör+SSD Önerisi

Furkan_Can

Hectopat
Daha fazla  
Profil Kapağı
1523230954
3500₺ civarı bütçem var. 1080p bir monitör,kaliteli bit GTX 1070 ve SSD önerir misiniz?

İşlemcim i7-4790. Darboğaz ihtimali olmaz değil mi? (4+4) 8GB'da RAM mevcut sistemimde. Şimdiden herkese teşekkür ediyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeş o sisteme RAM 16 daha iyi gider. Örnek PUBG oynarken RAM önemli ekran kartın güçlü olsa bile zor olur. RAM arttırlmalı , bence RAM 2400 MHz olmalı SSD olarak Samsung 850 Evo 250GB alabilirsin. Tüm sistemini detaylı yazarsan yardımcı olmaak kolaylaşır.

• İşlemci : Intel(R) Core(TM) i7-4790 CPU @ 3.60GHz
  • RAM : (4+4) 8,00 GB DDR3
  • Ekran Kartı : AMD Radeon R7 200 Series
  • İşletim Sistemi : Windows 8.1 - 64 Bit
  • Anakart : ASUS H81M-K
Buyrun arkadaşlar sistemim bu. Önerilerinizi link olarak atarsanız daha makbule geçer Uğraşmak istemez iseniz de canınız sağ olsun

Dostum evet dediğin mantıklı fakat ben çok daha ileriye yönelik bir sistem istediğim için GTX 1070 almak istiyorum. Uzun bir süre bilgisayarıma başka yükseltmeler yapamam çünkü Bu yüzden almışken ileri yönelik almak istiyorum.

Şuan kullanmış olduğun sistem DDR3 bir sistem. GTX 1070 gibi bir ekran kartını beslemek biraz zor olabilir. GTX 1070, SSD ve 16 GB RAM'de yapabilirsin. İşlemcin güçlü, darboğaz yapmaz fakat anakart ve RAM konusunda şüpheliyim.
Anakartında 2 adet RAM slotu var sanırsam. Fakat 8 GB RAM yeterli olmaz.

Son düzenleme:
Hocam anakart ve RAM konusunda derken neyi kast ettiniz acaba? Yani ben gerçekten bilgisayar sistemlerinden pek anlayan bir insan değilim. 3.500₺ belki biraz daha zorlarsam çok az bir miktar daha fazla bütçem var. İleri dönük güzel bir sisteme çevirmek istiyorum bilgisayarımı. Ne yapmam lazım ne tavsiye edersiniz. GTX 1070 alacağım bunda kararlıyım. Fakat bu ekran kartını kullanabilmem için neler yapmam lazım? Ana kartı da mı değişeyim onu mu demek istediniz acaba?

Son düzenleme:
Anakartında 2 adet RAM soketi var. 2 adet 8 GB 1600 MHz RAM alıp elindeki RAM'leri ikinci el olarak satabilirsin. Üzerinde GTX 1070 ve SSD ekleyebilirsin.
Sanırım bu şekilde sistemini yükseltebilirsin.

Anladım hocam. Yaz tatilinde sistemi yükselteceğim zaten. Dediklerinizi yapmaya çalışacağım. Çok teşekkür ediyorum. Fakat bir monitöre ihtiyacım olduğunu belirtmiştim. Gözden kaçtı herhalde. O konuda da yardımcı olabilirseniz çok sevinirim [emoji4]

Bütçeyi 300 TL daha aşıp bunu al.

Ekran Kartı: » Gigabyte Windforce Nvidia GeForce GTX 1070 OC 8GB 256Bit GV-N1070WF2OC-8GD Ekran Kartı Sıfır Ürünler, Notebook, Cep Telefonu, Projeksiyon, Macbook, Mixer, Yazıcı, www.sifirurunler.com

SSD: Samsung 250GB 960 Evo NVMe M.2 SSD (MZ-V6E250BW) SSD

Monitör: BenQ XL2411 24" 1ms (Analog+DVI-D+HDMI) 144hz Full HD Oyuncu Fiyatı

Toplam Fiyat: 3.828 TL

Monitörü aldıktan sonra DSR özelliğini açmayı unutma. Eğer ki Anakartında M.2 desteği varsa bu SSD'yi al, yoksa EVO 850 tercih et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…