3500₺ MSI Prestige alınır mı?

A.arif06

Centipat
Arkadaşlar 2. el laptop bakiyorum. Bu özelliklerde laptop buldum. Özelliklere bakıp Witcher, GTA V, Battlefield 4 tarzi oyunlarda iyi FPS alıp alamayacağını söyler misiniz? Fiyat 3500 deniliyor nasıl sizce?
Screenshot_20200525-093520_sahibindencom.jpg
20200525_093536.jpg

Ve bir de bunu buldum ASUS'un. 3500 yine. Sizce bu nasil?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20200525-094626_sahibindencom.jpg
    Screenshot_20200525-094626_sahibindencom.jpg
    109,7 KB · Görüntüleme: 53
  • Screenshot_20200525-094559_sahibindencom.jpg
    Screenshot_20200525-094559_sahibindencom.jpg
    87,5 KB · Görüntüleme: 38
Son düzenleme:
Öncelikle i5 7300HQ 3, 8 GHz desteklemiyor. Sonrasına o ekran muhtemelen IPS değil TN, ama IPS gibi görünüyor. Ekran kartı da pek tatmin edici olmayacaktır.
ASUS olan her türlü daha iyi.

Oyun amaçlı kullanacağım yani boyle Monster ya da MSI 15 binlik laptoplari gibi beklentim yok ama 4 bin butcem var ve daha önceki konularda sıfır oyun laptobu bulamayacağım soylendi sizce iyi mi ve fiyatta 3500 makul mu?

Oyun konusunda laptop almak bence mantıklı değil. Zamanında gaming laptop kullanmış birisi olarak söylüyorum. Masaüstü bilgisayarların yanında oyun oynamanın zevksiz olmasını geçtim. Yukarıdaki daha iyi olan ASUS laptop bile seni tatmin eder mi bilemem. İmkanın var ise kesinlikle masaüstü almalısın. Güzel bir görüntü kalitesi ve akıcı oyun deneyimi yakalaman zor özellikle güncel oyunlarda. Beklentin büyük olmayabilir ama yinede 3500TL verdiğine pişman olabilirsin.

Oyun konusunda laptop almak bence mantıklı değil. Zamanında Gaming laptop kullanmış birisi olarak söylüyorum. Masaüstü bilgisayarların yanında oyun oynamanın zevksiz olmasını geçtim. Yukarıdaki daha iyi olan ASUS laptop bile seni tatmin eder mi bilemem. İmkanın var ise kesinlikle masaüstü almalısın. Güzel bir görüntü kalitesi ve akıcı oyun deneyimi yakalaman zor özellikle güncel oyunlarda. Beklentin büyük olmayabilir ama yine de 3500TL verdiğine pişman olabilirsin.

Çok haklısın ama lisans öğrencisi olunca zorunlu seyahatlerin oluyor. Açıkçası gamer değilim sadece kasma donma yaratmayacak bir laptop bakiyorum yeterli. Belki gamer oldugun icin her turlu ayrinti ornegin milisaniyeler sana takıntı gelebilir ama benim amacim sadece biraz akıcı olmasi yeterli. 40 50 FPS hatta 30'da olabilir yani.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı