3500₺ MSI Prestige alınır mı?

Çok haklısın ama lisans öğrencisi olunca zorunlu seyahatlerin oluyor. Açıkçası gamer değilim sadece kasma donma yaratmayacak bir laptop bakiyorum yeterli. Belki gamer oldugun icin her turlu ayrinti ornegin milisaniyeler sana takıntı gelebilir ama benim amacim sadece biraz akıcı olmasi yeterli. 40 50 FPS hatta 30'da olabilir yani.
Benim de demek istediğim o zaten. Konuyu çok detaylandırmadım fakat mevzu her türlü ayrıntı ya da milisaniyeler değil. Zevk alacağını düşünmüyorum aldığın görüntü kalitesinde oyun oynarken. 40-50 FPS her ne kadar yeterli olsada oyun oynamak için, eğlenceli değil. Birde 15" monitör cidden küçük. Tabii bunlar benim düşüncelerim. Biraz oyun laptopu karalama kampanyası gibi gözüküyor biliyorum ama ben zamanında böyle bir hata (kendime göre) yaptığım için. Başkalarınında böyle "laptopu yanımda gezdiririm, iyi kötü oynatsın, zaten iyi görüntü hastası değilim" gibi düşüncelerle parasını harcayıp karşılıksız kalmasını istemiyorum. Kaliteli bir laptop alabilecek bir bütçen olsa al derim ama maalesef durum ortada.

Ahaha her sey çok ucuz 😄
Benim de demek istediğim o zaten. Konuyu çok detaylandırmadım fakat mevzu her türlü ayrıntı ya da milisaniyeler değil. Zevk alacağını düşünmüyorum aldığın görüntü kalitesinde oyun oynarken. 40-50 FPS her ne kadar yeterli olsa da oyun oynamak için, eğlenceli değil. Bir de 15" monitör cidden küçük. Tabii bunlar benim düşüncelerim. Biraz oyun laptopu karalama kampanyası gibi gözüküyor biliyorum ama ben zamanında böyle bir hata (kendime göre) yaptığım için. Başkalarınında böyle "laptopu yanımda gezdiririm, iyi kötü oynatsın, zaten iyi görüntü hastası değilim" gibi düşüncelerle parasını harcayıp karşılıksız kalmasını istemiyorum. Kaliteli bir laptop alabilecek bir bütçen olsa al derim ama maalesef durum ortada.

Peki ya senin kendince beğendiğin fiyat goz onunda bulundurmaksizin önerebileceğin bir laptop var mi? Sadece ozelliklerine falan bakmak istiyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı