3500 ₺ PC Vs PS4

Black_Ang3l

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar böyle durumda 4K TV + PS4 + 2 Oyun mu almam gerek yoksa
PC + Full HD mi almam daha mantıklı olur

Not : PS4 oyunlarına verebilecek kadar gücüm var.

Bu kişiden kişiye değişir aslında kimine göre PS4 çok eğlencelidir kimine göre PC yani bence bilgisayar alman daha iyi olur ama tabi bu düşünce bana ait. Hangisinde rahat ediceksen onu almalısın

PS fullhd vermiyor ekrana 4K tv olsa ne olur sen PC + 4K yap

PS 4.5 veya PS 4K modeli gelecek. Gelmek zorunda

İlk yazıyı editleyemiyorum kusra bakmayın buraya yazıyorum : Tüm monitör klavye mouse felan hepsi alınacak

PS 4.5 veya PS 4K modeli gelecek. Gelmek zorunda

İlk yazıyı editleyemiyorum kusra bakmayın buraya yazıyorum : Tüm monitör klavye mouse felan hepsi alınacak
Kardeşim anlamıyorsun hiç aklın eriyormu 1500 liralık bir cihazın içine 5 bin liralık grafik işlemcisi koysunlarki 4K çıkış verebilsin sen gene 4K tv de oynarsın ama çözünürlük 900p falan olucaktır

PS4 dün içinde AMD APU işlemci var.

Konsolların gücü daha 1080P 60 FPS verecek gücü yok sen 4K diyorsun. Zaten konsollar hiçbir zaman aşırı pahalı olmadı olmazda kolay kolay.

Konsolların gücü daha 1080P 60 FPS verecek gücü yok sen 4K diyorsun. Zaten konsollar hiçbir zaman aşırı pahalı olmadı olmazda kolay kolay.

En azından içindeki yeni çıkacak olan AMD APU'yu kullanacak. Belki oyun ayarları 2K olabilir. Video ve Film için 4K zaten Yoksa GTA 5 4K daki Çimen dokusu Titan'ı bile ağlatıyor iken APU Nasıl dayanabilir ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…