3500₺ Sistem Toplama

Güzel fakat kasa biraz kalitesiz ve seçtiğiniz ekran kartı diğer modellere göre daha çok ısınıyor. Forumda önermiyorlar bu modeli.

Ultra ayar illaki olacak diyorsun , uzun ömürlü istiyorsun ve HD ekran istiyorsun... 1 TB SSD de ister misin?
Güzel fakat kasa biraz kalitesiz ve seçtiğiniz ekran kartı diğer modellere göre daha çok ısınıyor. Forumda önermiyorlar bu modeli.
Daha termal macuna da para vereceksin ve ekranın kenarlarından ışık mışık çıkması mecburi mi?

Bence arkadaşın topladığı bilgisayar bütçeye göre gayet iyi. Bütçeni biraz artırsan bile ekran kartı anakart ve ram yükseltmek yerine PSU ve kasa kalitesini artırmalısın. Bu parçalar bilgisayarın ömrünün uzamasında veya kısalmasında en önemli parçalardır özellikle PSU

Arkadaş bu nedir 3. Nesil Ryzenlar çıkıyor hâlâ daha siz 1. nesil Ryzen topluyorsunuz. 1. Nesil Ryzen işlemciler oyun performansı ve tek çekirdek performansı konusunda rezalet işlemciler, R5 1600 ü i3 9100F bile rahatlıkla geçiyor. Ayrıca bi 100₺ daha fazla ödeyip R5 2600 almak size 20 FPS kadar artış sunabilir. RX 560 sizin dediğiniz çoğu oyunu rahatlıkla ultra ayarlarda oynatır sadece ETS 2 de ultra oynuyorken zorlanır. İşlemci gibi her gün değişmeyen parçalara yatırım yapmak daha mantıklı, bahsettiğimiz ekran kartı daha 2-3 yıl gider bahsettiğiniz oyunlarda, yetmediği anda ise tak diye çıkarıp yenisini takarsınız. Bu arada 720p monitör de olur demişsiniz sanırım, 2019 da 1080p den düşük çözünürlüklü bir monitör almak saçmalık olur.

bu nedir 3. Nesil Ryzenlar çıkıyor hâlâ daha siz 1. nesil Ryzen topluyorsunuz.
Bütçe vardıda ben mi toplamadım? Neyse bir daha toplamayız! Bugün zaten yeterince milletle uğraştım. Bırakıyorum zaten son önerim olur.
1. Nesil Ryzen işlemciler oyun performansı ve tek çekirdek performansı konusunda rezalet işlemciler, R5 1600 ü i3 9100F bile rahatlıkla geçiyor.
Kullandığım ekran kartı RX 570. Bu kart AAA oyunlarda Full HD ultra ayarlarda 60 FPS'yi hedefliyor. Ryzen 5 1600'de AAA oyunlarda 60 FPS'yi işleyebilecek kapasite bir kaç oyun dışında. Ha dersin ki konu sahibinin zaten bu oyunlarla işim yok kendisi bilir. Bu bütçede bunu uygun gördüm önerdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…