3500₺ Sistem Toplama

300.000 lik arabamız yok ne yapalım?
Yeterli. Almaya gerek yok.
AMD sistemden bahsediyoruz. PC'yi açamaz o kasayla.

Adam ETS 2 (mp), csgo ve Pubg oynayacağım diyor. Bu tarz oyunlarda tek çekirdek performansı çok ama çok önemli. Ayrıca sadece 100₺ veriyon +20 FPS alıyon fena mı? Yani pek para değil, 3500₺ si olanın artı bi 100₺ daha olur herhalde çok ama çok daha iyi bir işlemci için. Ayrıca RX 570 dayatmasına gerek yok, RX 560 da bahsettiği oyunlarda ultra oynatır. Böylece çok daha iyi ve rahat bir kasa, yanına daha uzun ömürlü olacak bir PSU ve çok daha iyi bir işlemci alabilir, 2 yıl sonra yeni nesil oyunlarda ekran kartı hafiften yetmemeye başlayınca şak zaten yenisi takar.
300.000 lik arabamız yok ne yapalım?
300k araba ne alaka ***?

V4.

Bu arada hiç AMD kullanmadan yani i3 7100 ile nasıl biliyorsunuz r5 2600 ün çok daha iyi olacağını?
Bu arada kafamı aşırı karıştıran şey o +20 FPS meselesi yani 10 FPS adlığı oyundan 30 FPS alacak ise neden olmasın?

Bu arada hiç AMD kullanmadan yani i3 7100 ile nasıl biliyorsunuz r5 2600 ün çok daha iyi olacağını?
Kardeş sen 1000 yıl geriden geliyorsun herhalde lag falan var. Şuan Ryzen5 2600X ve RX 570'in bulunduğu bir sistem kullanıyorum. Bilip bilmeden atma. İnanmazsan yarın AMD sürücüsü üzerinden atabilirim? Araba konusunu da açıklamadın, ki böyle bir konuda böyle bir şeyden bahsediyor olman bile saçmalık ve konunun yönünü değiştiriyor.

Adam ETS 2 (mp), csgo ve Pubg oynayacağım diyor. Bu tarz oyunlarda tek çekirdek performansı çok ama çok önemli.
Tamamdır haklısın dün birisi sinir etti o yüzden yanlış çıkış yapmışım. İ3 9100F sistem önerim;

Ayrıca RX 570 dayatmasına gerek yok, RX 560 da bahsettiği oyunlarda ultra oynatır.
RX 570 ile RX 560 arasında çok fark var bu yüzden önerdim. Her ne kadar oynayacağı oyunları RX 560 rahat atçasada, sosuza kadar aynı oyunları oynayacak değil. Bugünden yatırım yapmanın sakıncası olmaz.
Yanına daha uzun ömürlü olacak bir PSU.
Önerdiğim PSU'nun neyi var anlamadım orayı biraz daha açman lazım.
AMD sistemden bahsediyoruz. PC'yi açamaz o kasayla.
Saçmalamaya devam edeceksen engeli basıcam.

Kardeş yanlış anlama ama ben 3000TL'nin altında Vega 56 görmedim. Link atar mısın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…