3500₺ Sistem Toplama

Evet buldum Nanokatalog 1819TL. Bunu önceden görseydim 2 ay daha para biriktirip alırdım ya. 1130TL'ye Asus Dual RX 580 4GB aldım.
Yalnız Vega 56'nın iyi çalışabilmesi için (PSU'nun limitlerine ulaşıp çok ses çıkarmaması için) 600W PSU önermekteyim ve 500W koydum listeye lakin bütçesini 100TL artırabilirse 600W PSU almasını önerdim.

Vallahi bende İntel'den yanayım. AMD güven vermiyor bana. GTX1650 hakkında ne düşünüyorsunuz? Birçok kişi RX570'in mini versiyonunu önermiş. Tek fan sıkıntı olur bence o kartta. Sizce?

Vallahi bende İntel'den yanayım. AMD güven vermiyor bana. GTX1650 hakkında ne düşünüyorsunuz? Birçok kişi RX570'in mini versiyonunu önermiş. Tek fan sıkıntı olur bence o kartta. Sizce?
Tek fan evet biraz sorun yaratabilir. Isınmasa bile sesli çalışır. Biraz undervolt ile çözersin ama.

Bu kadar arkadaş sana F/P odaklı sistem topladılar. Oynayacağın oyunların tek çekirdek çoklu çekirdek işlem performanslarını kasaların soğutma yeterliliği ve PSU ların sistemini iyi besleyebilirliğini elinden gelen iyi şekilde topladılar. Bütçen doğrultusunda. 5/8 yıl kullanmak istediğini belirtmişsin bütçen 3500 TL ama Nvidia ekran kartından da vazgeçmiyorsun. 1050 ekran kartlarının adı geçiyor mu şuan piyasada hayır. ...50 ekran kartlarını kimse tavsiye etmez sana bu forumda çünkü bu kartları alana kadar F/P cephesinde daha güçlü ve isteklerini daha uzun yıllar karşılayabilecek AMD ekran kartları var. İlla Nvidia takıntın varsa bu bütçeyle bu kadar uzun süre kullanmayı gözden çıkaracaksın ya da bütçeni artıracaksın bunları istemiyorum dersen AMD YE yöneleceksin başka yolu yok bu işin

DA-V4/R5 1600/MSI RX580 Armor OC 8GB/8GB RAM/480GB SSD/Gaming Bilgisayar | ITOPYA bu sisteme bir bak derim oldukca guzel ve yaninda 400 tl lik oldukca guzel bir sogutucu geliyor ve marka takintilarini birakin artik ve bu sistemdeki rx 580 cok isiniyor imkanin varsa ekran kartini degistir ve kasasi thermaltake in v200 kasasi indirimli bir sekilde bir hafta gibi bir surede yine ayni kasa geleceginden eminim istersen bir bak

Peki AMD Ryzen 3 2300X ile RX580 8GB nasıl olur, darboğaz olacağını düşünmüyorum. İşlemci İ3 9100F'de olur. Nede olsa Ryzen 5 2600'den sadece 5-10 Fps düşük veriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…