PALGOW
Kilopat
Daha fazla
- Meslek
- Endüstri Mühendisi
Arkadaşlar telefon almam lazım artık. 6 yıldır GM Discovery 2 Plus kullanıyorum. Android 4.4.2 hala. Android 11 alması benim için önemli. RAM ise 6 GB olursa iyi olur. Oyun oynamam ya da çok nadir oynarım. Müzik dinlerim, video izlerim. Bir sürü uygulama kullanırım. Akıcılık isterim, donma veya kasma olursa sinir krizi geçiririm. Maks 3.500 TL'ye çıkarım tam bilmiyorum bütçeyi. Huawei önermeyin. Realme önermeyin. Benim baktıklarım şunlar:
www.epey.com
(Kamerası olarak çok iyi, sadece Mediatek helio P90 kullanıyor ve AnTuTu puanı düşük.)
www.epey.com
(Sadece kamerası iyi. Bir arkadaşım çöp dedi buna)
www.epey.com
(Kronik sorunları var diyorlar)
www.epey.com
(Pahalı)
Oppo Reno 3 (CPH2043) Cep Telefonu
Oppo Reno 3 CPH2043 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
Oppo Reno 4 Lite (CPH2125) Cep Telefonu
Oppo Reno 4 Lite CPH2125 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
Xiaomi Redmi Note 9 Pro
Xiaomi Redmi Note 9 Pro detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
Oppo Reno 4 (CPH2113) Cep Telefonu
Oppo Reno 4 CPH2113 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.