Jays Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 80 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2025 #1 Türkçe TKL kablolu klavye önerisi. CS Valorant için. Bütçe genişleyebilir. Önerileriniz nedir?
Alperenzer0 Decapat Katılım 23 Aralık 2022 Mesajlar 480 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2025 #2 Jays dedi: Türkçe TKL kablolu klavye önerisi. CS Valorant için. Bütçe genişleyebilir. Önerileriniz nedir? Genişletmek için tıkla... Sesinin fazla olması sorun yaratmayacaksa 2500e Razer Blackwidow V3 TKL tercih edin.
Jays dedi: Türkçe TKL kablolu klavye önerisi. CS Valorant için. Bütçe genişleyebilir. Önerileriniz nedir? Genişletmek için tıkla... Sesinin fazla olması sorun yaratmayacaksa 2500e Razer Blackwidow V3 TKL tercih edin.
Jays Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 80 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2025 #3 Alperenzer0 dedi: Sesinin fazla olması sorun yaratmayacaksa 2500e Razer Blackwidow V3 TKL tercih edin. Genişletmek için tıkla... Green switch olan mı hocam?
Alperenzer0 dedi: Sesinin fazla olması sorun yaratmayacaksa 2500e Razer Blackwidow V3 TKL tercih edin. Genişletmek için tıkla... Green switch olan mı hocam?
Muhammed Hatay Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Haziran 2020 Mesajlar 1.101 Çözümler 1 Yer Anteke/Hatay Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Ocak 2025 #4 Logitech G413 TKL SE kullanıyorum memnunum, isterseniz bir göz atabilirsiniz.
Alperenzer0 Decapat Katılım 23 Aralık 2022 Mesajlar 480 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2025 #5 Jays dedi: Green switch olan mı hocam? Genişletmek için tıkla... Evet hocam. Muhammed Hatay dedi: Logitech G413 TKL SE kullanıyorum memnunum, isterseniz bir göz atabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Özellikler olarak Razer daha cazip görünüyor hocam.
Jays dedi: Green switch olan mı hocam? Genişletmek için tıkla... Evet hocam. Muhammed Hatay dedi: Logitech G413 TKL SE kullanıyorum memnunum, isterseniz bir göz atabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Özellikler olarak Razer daha cazip görünüyor hocam.