3500 TL 240 Hz monitör tavsiyesi

İngilizcem olmadığı tam anlayamadım lakin ortalama 3.80 ms gecikme süresimi var 280Hz de çalışırken.
Evet rakiplerine göre iyi ve de inverse ghostingi çok düşük bu da güzel bir etken tabii.
Ancak yine de ASUS'un Motion Blur Reduction teknolojisi (ELMB) Zowie'nin yanında sönük kalıyor o yüzden DyAc teknolojisi hızlı oyun oynuyorsanız çok büyük avantaj.

Daha iyi anlamanız için görsel koyuyorum ancak bu görseldeki model bir düşük modeli olan 2411K modeli ayrıca ghosting var gibi gözüküyor bunun nedeni de testi yapan kişinin AMA'yı açık tutması AMA'yı kapatsaydı ghosting olmazdı.

1621784085696.png

1621784117950.png

Görmüş olduğunuz gibi ASUS ve MSI gibi modellerindeki MBR Zowie'ye kıyasla düşük kalıyor.(144 hz modelleri bunlar evet ancak kullanılan teknoloji her modelde aynı.)
 
Evet rakiplerine göre iyi ve de inverse ghostingi çok düşük bu da güzel bir etken tabii.
Ancak yine de ASUS'un Motion blur reduction teknolojisi (ELMB) Zowie'nin yanında sönük kalıyor o yüzden DyAc teknolojisi hızlı oyun oynuyorsanız çok büyük avantaj.

Daha iyi anlamanız için görsel koyuyorum ancak bu görseldeki model bir düşük modeli olan 2411k modeli ayrıca ghosting var gibi gözüküyor bunun nedeni de testi yapan kişinin Ama'yı açık tutması Ama'yı kapatsaydı ghosting olmazdı.



Görmüş olduğunuz gibi ASUS ve MSI gibi modellerindeki MBR Zowie'ye kıyasla düşük kalıyor.(144 Hz modelleri bunlar evet ancak kullanılan teknoloji her modelde aynı.)

Hocam Discord kullanıyor musunuz çok kısa vaktiniz çalsam.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı