3500 TL 32" Smart TV önerisi

Macella

Megapat
Daha fazla  
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, balkon için uzun süreli sorun çıkartmayacak 32" bir Smart TV arıyorum. Bilinmedik ve servisi sıkıntılı olan markalardansa Grundig gibi markalara yönelmeyi düşünüyorum. Aklımda aşağıdaki 2 model var fakat hangisi iyi olur emin olamadım. Daha iyi önerileriniz varsa bekliyorum.

3300 TL https://www.hepsiburada.com/grundig...-uydu-alicili-hd-smart-led-tv-p-HBV000018CK0D
3600 TL Grundig 32 GFH 6930 32" Full HD Smart Android LED TV : Amazon.com.tr: Elektronik
2.si hdr destekli ve android TV. Daha iyi bana göre.

2.si HDR destekli ve Android TV. Daha iyi bana göre.

Hocam yalnız şöyle bir şey var bu ürünün Hepsiburada'da A sürümü mevcut ancak ilk yapılan yorumlar 2017 yani 5-6 yıllık TV gibi duruyor. A sürümü ile ikisi arasındaki farkları anlamadım açıkcası yazım hatası olduğunu düşünmeye başladım ve aynı TV gibi geldi. Bu açıdan tereddütlerim var.

Hocam yalnız şöyle bir şey var bu ürünün Hepsiburada'da A sürümü mevcut ancak ilk yapılan yorumlar 2017 yani 5-6 yıllık TV gibi duruyor. A sürümü ile ikisi arasındaki farkları anlamadım açıkcası yazım hatası olduğunu düşünmeye başladım ve aynı TV gibi geldi. Bu açıdan tereddütlerim var.

Hocam birisi 2020 birisi 21 model yılı olarak kategorize edilmiş. Ürün sonradan güncellenmiş de olabilir. Siz yine de satıcılara sorun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı