3500 TL anakart, işlemci ve RAM önerisi

stalwartx

Hectopat
Selam arkadaşlar, belirttiğim bütçe ile anakart işlemci ve RAM alacağım. Sizce nasıl bir sistem almalıyım? Ekran kartım 1050 Ti, PSU 500W. 500GB hard disk var.
Şu an elimde bulunan ve elden çıkarmayı düşündüşüm sistem ise: i5 4590, 8 GB 1600MHz RAM, ASUS HM81M-K DDR3. Önerilerinizi bekliyorum. İyi Sosyaller diliyorum.

edit: sıfır ikinci el fark etmeksizin yazabilirsiniz ama sıfır önceliğimdir yani bu bütçeye sıfır olarak şunu alabilirsin ama ikinci el olarak şunu alabilirsin gibi yazabilirsiniz teşekkürler.

Son düzenleme:
Selam, bir sorum olacaktı bütçeyi aşabilme gibi bir imkanınız var mıdır ona göre öneride bulunacağım.

Eğer bütçeniz yeterse RAM'i 2x8 şekilde almanızı öneririm.

4500tlye falan tekabül ediyor 16gb ram ile karşılayamam sanırım.

Forum kullanırken Acemi olduğum için konuyu bulamadım bir tane daha açtım problem yaratmaz sanırsam problem görülürse bu konum kaldırabilir.

Forum kullanırken Acemi olduğum için konuyu bulamadım bir tane daha açtım problem yaratmaz sanırsam problem görülürse bu konum kaldırabilir.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…