3500 TL Anakart, İşlemci ve RAM Önerisi

Bütçe
3500

stalwartx

Hectopat
Selam arkadaşlar. Önceki anakart bileşenlerim ve anakartım:
  • ASUSHm81mk
  • 8 GB RAM 1600MHz
  • Intel i5 4590
  • 1050 Ti NVIDIA
  • 500WPS'u
  • Bu sistemden

Anakartımı, RAM'lerimi ve işlemcimi değiştirip daha iyi performans verecek bir sisteme geçeceğim önerileriniz nelerdir? 1050 Ti ile iyi çalışacak RAM'ler işlemci nedir? Darboğaz vs problemleri olmadan önerilerinizi bekliyorum. İyi Sosyaller. Bütçe 3500 TL.

Bütçeyi 300 TL aşabilirsen böyle bir yükseltme yapılabilir. Bütçeyi aşamazsan işlemci ve anakart olarak bunları alabilirsin.

Bunları alıp RAM'den 2 adet alırsan 3756 TL tutuyor toplamda.

Bütçeyi ailemin desteği ile aşarım öneriniz için teşekkürler peki ya sizin belirttiğiniz iki seçenek arasından hangisi tercih edilmeli?

Bütçeyi ailemin desteği ile aşarım öneriniz için teşekkürler peki ya sizin belirttiğiniz iki seçenek arasından hangisi tercih edilmeli?
aşabilirsen üstteki demişsiniz kusura bakmayın

5500 + B450 daha mantıklı olur. Bütçeyi ne kadar aşabilirsin bilemiyorum ama eğer bütçeyi 4000 TL civarına çıkarabilirsen bu işlemciyle anakartı alarak daha iyi bir tercih yapmış olursun.

Önerdiğim RAM ile beraber 4000 TL civarı tutuyor fiyat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…