AhmetOzcelik

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar ben 3500 TL'yi geçmiyecek güzel bir oyun bilgisayarı toplamak istiyorum. Ben bir sistem topladım ama size de sormak istedim. Bu sistem 3665 TL tuttu, ama dolar düşünce fiyatı da düşeceğini düşünerek topladım. Şimdi size soruyorum sizce bu sistem güzel mi, herhangi bi parçayı değiştirmeli miyim, cevap verirseniz sevinirim teşekkürler. CS:GO Payday 2 NBA2K16 gibi oyunlar oynuyorum.

Dosya Ekleri

• upload_2017-1-15_13-28-50.png
    67,7 KB · Görüntüleme: 107
  • upload_2017-1-15_13-29-8.png
    71,5 KB · Görüntüleme: 91
Son düzenleyen: Moderatör:
O bütçeyle GTX960 almaya çalışmak ağır hata olur. Anladığım kadarıyla NVDIA isteniyor fakat fiyatından ötürü GTX 1060'lı sistem toplanamıyorsa hiç zorlamadan RX480 düşünülmeli. Aralarında devasa bir fark yok. Hatta kimi yerde RX 480 daha iyi performans verebiliyor. Genel olarak GTX1060 5-10 fps daha iyi sadece.

Anakart da iyi değil. Kaby lake kartlara bakılmalı. Gigabyte B250m 3h veya MSI B250m Bazooka gibi.

Son olarak: vatan bilgisayar'dan toplanırsa çok masraflı olur. Sinerji, İnventus gibi alternatiflere yönelinebilir. Tabi her zaman en iyisi parçaları tek tek satın almak, en ucuz böyle oluyor. Etrafta tanıdık varsa ona kurdurabilir veya Technopat'ın videolarına bakarak toplanabilir.

Arkadaşin dediklerinin tümü doğru. Kusura bakmayın ama yazdiginiz sistem çöp. Bu arada hiç doların düşmesini beklemeyin. Daha beter yakinda 4'ü geçer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…