Uzun süre araştırarak ve sizlerin sunduğu tavsiyeleri takip ederek, bütçeme uygun bir sistem topladım.
Her ne ne kadar oyun bilgisayarı adı altında araştırmış olsam da, grafik tasarım ve orta ölçekli video kurgu çalışmalarım için topladım. Sistem hakkında tecrübe ve bilgilerinize sığınarak yorumlarınızı bekliyorum.
HP T3M86AA 27" 7ms (VGA+2xHDMI) Full HD IPS Led Monitör: 890 TL
Eklemem veya değiştirmem gereken, parça öneriniz var mı?
İşlemcide soğutucu fan olup olmadığını bilmediğimden soğutucu fan eklemedim. Bu konuda da yardımınızı bekliyorum. Son olarak bu sistem işimi görecek midir?
3500 liralık bir sistemde Athlon kullanılması biraz saçma olmuş. Ayrıca seçtiğiniz anakart ve RAM de uyumsuz. Bu bütçeden 900 lirayı da monitöre ayırmanızı önermiyorum.
3500 liralık bir sistemde Athlon kullanılması biraz saçma olmuş. Ayrıca seçtiğiniz anakart ve RAM de uyumsuz. Bu bütçeden 900 lirayı da monitöre ayırmanızı önermiyorum.
Temel parçaları Youtube'da bir toplama videosundan almıştım direk, detaylı bilgim olmadığından uyumluluk konusunu atlamışım. Bu içerikte bir cevap vermeniz benim için mükemmel oldu çok teşekkür ederim. Monitör konusunda da 27" led olması benim için şart, en uygun ve kaliteli o model var suan piyasada.