Merhaba arkadaşlar ben bilgisayar almak istiyorum bütçem yok ama bir bilgisayar almayı hedefliyorum. CS:GO'yu 120 140 FPS'lerde oynatacak vs. 3500 lira var ne önerirsiniz?
Merhaba arkadaşlar ben bilgisayar almak istiyorum bütçem yok ama bir bilgisayar almayı hedefliyorum. CS:GO'yu 120 140 FPS'lerde oynatacak vs. 3500 lira var ne önerirsiniz?
Sırf CS oynayacaksan 3000 lira yeterli fakat sıkılıp farklı oyunlar oynamak istersen (öyle bir yapın varsa) konsol almanı öneririm ama illaki hem ödev yapacağım hem de sadece CS:GO oynayacagım diyorsan bilgisayar al çünkü birçok arkadaşım hata yapıp düşük fiyata bilgisayar aldi ve pişman olup satıp konsola geçtiler. Bu arada çok fazla FPS alacağını düşünmüyorum en düşükte Max 60 70 FPS alabilirsin ben daha geçen hafta 6 bin liraya bilgisayar toplattim CS en dusukte 140 FPS aldiriyordu.
RX 460 ile APU'nun içerisindeki ekran kartının performansları arasında yaklaşık iki kat fark var. Konu sahibi ekran kartını sonradan alacağım dememiş bu yüzden APU önermek mantıksız oluyor.