jurisz Picopat Katılım 8 Mart 2021 Mesajlar 475 Çözümler 1 16 Ekim 2021 #31 cumali_032 dedi: Technopat forumda olan bir şeyi gördüm Xbox Series S satmak istiyordu yakında desteği kalkacak demişti? Genişletmek için tıkla... Xbox One S olmasın o çünkü cihaz yeni bir cihaz çıkalı 1 sene oldu desteğinin bitmesi imkansıza yakın.
cumali_032 dedi: Technopat forumda olan bir şeyi gördüm Xbox Series S satmak istiyordu yakında desteği kalkacak demişti? Genişletmek için tıkla... Xbox One S olmasın o çünkü cihaz yeni bir cihaz çıkalı 1 sene oldu desteğinin bitmesi imkansıza yakın.
cumali_032 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Şubat 2020 Mesajlar 11.785 Makaleler 3 Çözümler 159 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2021 #32 jurisz dedi: Xbox One S olmasın o çünkü cihaz yeni bir cihaz çıkalı 1 sene oldu desteğinin bitmesi imkansıza yakın. Genişletmek için tıkla... Heee evet one s miş pardon ya şimdi iyi xbox series s şuanda videolarınada bakıyorum
jurisz dedi: Xbox One S olmasın o çünkü cihaz yeni bir cihaz çıkalı 1 sene oldu desteğinin bitmesi imkansıza yakın. Genişletmek için tıkla... Heee evet one s miş pardon ya şimdi iyi xbox series s şuanda videolarınada bakıyorum
jurisz Picopat Katılım 8 Mart 2021 Mesajlar 475 Çözümler 1 16 Ekim 2021 #33 cumali_032 dedi: Heee evet One S miş pardon ya şimdi iyi Xbox Series S şu anda videolarınada bakıyorum. Genişletmek için tıkla... Almanı öneririm eğer ki illa bilgisayar alacağım demiyorsan bunu al 3500 liraya alabiliyorsun arada oynamalar oluyor 200 lira gibi.
cumali_032 dedi: Heee evet One S miş pardon ya şimdi iyi Xbox Series S şu anda videolarınada bakıyorum. Genişletmek için tıkla... Almanı öneririm eğer ki illa bilgisayar alacağım demiyorsan bunu al 3500 liraya alabiliyorsun arada oynamalar oluyor 200 lira gibi.
cumali_032 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Şubat 2020 Mesajlar 11.785 Makaleler 3 Çözümler 159 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2021 #34 jurisz dedi: Almanı öneririm eğer ki illa bilgisayar alacağım demiyorsan bunu al 3500 liraya alabiliyorsun arada oynamalar oluyor 200 lira gibi. Genişletmek için tıkla... Hocam şimdi benim laptopum var bataryası ölü ve 3-4 tane tuşları çıkık onu satsam ne olur
jurisz dedi: Almanı öneririm eğer ki illa bilgisayar alacağım demiyorsan bunu al 3500 liraya alabiliyorsun arada oynamalar oluyor 200 lira gibi. Genişletmek için tıkla... Hocam şimdi benim laptopum var bataryası ölü ve 3-4 tane tuşları çıkık onu satsam ne olur
Mert Atakann Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Şubat 2019 Mesajlar 3.150 Çözümler 16 Yer Medellin Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2021 #35 nintendo switch'de alabilirsin.