3500 TL Bilgisayar vs Telefon

BarışNişancı

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar yeni bir oyun bilgisayarı mı yoksa telefon mu almalıyım? Bütçem 3500 TL ve telefonum çok eski, internete bile girmiyor. Çok oyun oynayan biriyim. Fakat 2 sene sonra üniversite sınavına gireceğim. Sizce hangisini alsam daha mantıklı olur?

Son düzenleyen: Moderatör:
İkiside şart ise 1000-1200tl 'ye telefon (Örnek olarak Zenfone2.), kalan 2000Tl'ye sistem toplayabilirsiniz.

Sosyal biri değilsen kızlarla konuşmayacaksan alma telefon gereği yok.
Sistem topla o paraya

İkiside şart ise 1000-1200tl 'ye telefon (Örnek olarak Zenfone2.), kalan 2000Tl'ye sistem toplayabilirsiniz.
Katılıyorum. Bütçenize 500tl daha katıp hem iyi bir telefon, hem de güçlü bir bilgisayar toplayabilirsiniz.
Şimdiden iyi eğlenceler

Son düzenleyen: Moderatör:
Telefon alırsam bilgisayar almayacağım ve telefon alırsam htc 10, bilgisayar alırsam 3500 tl ye r9 390x li pc toplayacağım.(Zenfone 2 arkadaşımda var çok kasıyor)

Telefon alırsam bilgisayar almayacağım ve telefon alırsam htc 10, bilgisayar alırsam 3500 tl ye r9 390x li pc toplayacağım.(Zenfone 2 arkadaşımda var çok kasıyor)

Kardeşim bende Galaxy s6 var, eğer bu telefona vereceğim para zorunlu olmasaydı. Düşünmeden sistem toplardım.
Sistem topladığında telefonda oynayacağın oyunları windows 10 olduğu için bir çoğunu orada da oynayabilirsin veya o fiyata topladığın sistem kasmayacağı için Bluestacks ile Android'teki tüm oyunlarıda oynama şansına sahipsin. Ama yine de sen bilirsin

Zaten bilgisayarım windows 10 ve bluestacks kullanıyorum fakat bilgisayarım çok kötü gta 5 den 20fps alıyorum.

Benim tavsiyem telefon + laptop. (Konuyu Dizüstü bölümüne açtığın için laptop tavsiyesi vereceğim.)
Telefon olarak General Mobile 5+ için çok iyi F/P ürünü diyorlar. Onu alabilirsin. Fiyatı 1000 tl.
Bilgisayar olarak da üzerine 300 lira koyabilirsen bu ürünü. Daha sonra ram takviyesi yapman gerekebilir.
400 lira verebilirsen de bu ürünü al. Seni bayaa götürecektir bu ürünler.

Telefon alırsam en iyisinden alıcam fiyata bakmicam, pc toplarsam telefon almayacağım ve laptoplar fiyatları çok pahalı ve performansları kötü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…