Selamlar arkadaşlar, 3500 civarında bütçem var. Açıkçası çok anlayan bir insan da değilim. Sistemin öncelikli amacı render yapmak olacak. Adobe Premiere üzerinden video montajı yaptığım bir işte çalışıyorum. Çok nadir olarak After Effects kullandığım oluyor lakin işlerimin %99'unu Premier ile çözebiliyorum. Genellikle toplam boyutu 100 GB civarında olan ve dosya sayısı 600-1000 arasında değişen projeler üzerinde çalışıyorum. Bu nedenle en önemli kriterim bu kadar büyük dosyayı Premier'e import ettiğimde bilgisayar kasılmadan sıkılmadan bana önizlemeleri gösterebilsin. Şirkette kullandığım bilgisayarın i7-4790 işlemcisi ve GTX 970 ekran kartı var. Bana göre kusursuz bir yeterlilikte çalışıyor. Bu bütçeyle video render için olabilecek en kaliteli sistemi arıyorum.
Çok nadir olarak oyun oynarım, keyifli bir PUBG deneyim yaşatacak kadar oyun oynatırsa da tadından yenmez
DA-V4/AMD Ryzen 5 1600AF/MSI RX 580 ARMOR OC 8GB/8GB DDR4/480GB SSD/Gaming Bilgisayar En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile DA-V4 ITOPYA'da.
www.itopya.com
-Yukarıda saydığım işlemleri yapabilir mi bu PC?
-Üzerinde fan ve soğutucu yok bu haliyle, böyle kullanılsa sıkıntı olur mu?
- 8 GB RAM'i 16'ya upgrade edebilirim. Ona göre değerlendirebilirsiniz.
Lütfen bu PC ile sınırlı kalmadan bana tavsiyelerinizi verin.
Şimdiden teşekkürler.