3500 TL Bütçe ile Sistem Toplama

Alp Arslan

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar ben bir sistem topladım ama sizlerinde görüşlerinizi almak istedim sizce bu sistem iyi midir ? Fiyatına göre ?

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemciniz O.C edilememesine karşın, O.C destekleyen bir anakart almışsınız. Anakartı ya H97 ya da H81 chipsetli bir anakarta düşürün bütçenize göre. Aldığınız SSD, birçok insan bu SSD ile sıkıntılarını paylaşıyor. Samsung 850 EVO serisi önerebilirim. Bellekleri ileride yükseltmeyecekseniz çift kanal almalısınız. Bunları düzeltirseniz bir sorun kalmayacaktır.

Z3 iyi ve kaliteli bir kasa ve seçtiginiz kasanin içindeki güç kaynagı 80+ sertifikalı degil. Z3 ve VS550 almanız daha iyi olur.

Rica ederim. Anakartınızıda degiştirmeyi unutmayın. H97 Gamer anakartlarından alabilirsin.

H81 Gamer tercih ettim asus yeterli olurmu ? Yoksa h97 mi almalıyım ? Aslına h97 ile arasında pek fark yokmuş onu almak daha akıllıca olucak.

H81 alabilirsin. Kalan paraylada arkadaşın dedigi gibi SSD yi degiştir.

İstersen 8gb ram'de alabilirsin o zamanda ssd'yi 240Gb yaparsın.Ben 16Gb alacağım için aklımdaki sistem şuan bu.Sanada önermek istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…