3500 TL Civarı Bilgisayar Toplama

Neonwars

Hectopat
Daha fazla  
J5x23Od.png

Ekran kartı MSI GTX 970 TwinFrozr V Gaming 4G / Asus GTX 970 Direct CU II Strix OC arasında seçim yapılacaktır sizce nasıl?

seçimlerin iyi olmuş diyebileceğim tek şey oyuncu klavyesinin kaldırıp harddiski 2tb yapman yeni çıkacak nba 2k15 50gb, yeni nesil oyunların boyutlarını bayağı arttırdı.sana bir de şunu diyeyim a4tech x7 r4 kablosuz farem var üzerindeki tüm tuşları ayarlayabiliyorum ama hiç sağ ve sol tuş dışında bir tuş kullanmadım. eğer league of legends veya dota 2 gibi oyunlarda çok iyi olacam challenger liginde kral ben olacam dersen fare ye bir şey demem ama klavye yok makro atanabiliyormuş yok daha hızlıymış bunlar traş şeyler her oyunun tuşları ayarlarlanıyor yok m1 tuşuna g atadım artık onu kullanacam ne m1 ye atıyorsun onun yerine tırnak işaretine ata aynı şey

Son düzenleme:
Merhabalar size kendi alacağım sistemi önereyim.
Msi Z97 Gaming 5 480TL
İntel Core İ5 4670K 627TL
CM Hyper 212Evo 130TL
Gskill ripjawx 8gb cl9 1866mhz 280TL
Msi Gtx970 1250TL
Zalman Z3 Plus Beyaz 130TL
Asus 23" Vx238H Beyaz 480TL
Seagate Barracuda 1tb 140TL

Kalan para ile güç kaynağı alın. Paşa paşa kullanın. :)

Teşekkürler seçim yapmak çok zor yenisini duzenliyip tekrar atarım birde aoc monitorle asus monitor arasında cok fark varmı?

• İşlemci: Intel Core i5-4690K
  • Anakart: MSI Z97 Gaming 5
  • Ekran Kartı: MSI GTX 970
  • Bellek: Corsair Vengeance 8GB (2x4GB) 1600MHz
  • Sabit Sürücü: WD Caviar Blue 1 TB 7200 Rpm
  • Monitör: AOC i2369V 23″
  • Klavye/Mouse : Logitech G103 Klavye / Logitech G300 Mouse
  • Kasa: Zalman Z3 Plus Beyaz
  • Güç Kaynağı: FSP Raider 750 80+ Silver
Bu sitemden yanayım oldumu sizce?

İşlemci soğutucusu olmadığı için 'k' serisi işlemci almaya gerek yok. Soğutucu olmadığı için O.C yapılmayacaktır.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı