K Kaan Şenses Hectopat Katılım 16 Nisan 2015 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2015 #1 Merhaba arkadaşlar, 3500 TL civarı dizüstü bilgisayar almayı düşünüyorum ve biraz araştırma yaptım ve Monster'ın iki modeli arasında kararsız kaldım : MONSTER® ABRA A7 V6.1 17.3" - MONSTER NOTEBOOK > ABRA Bu model görünüş,ekran büyüklüğü açısından diğerinden daha cazip geldi ancak, MONSTER® ABRA A5 V4.1.2 15.6" - MONSTER NOTEBOOK > ABRA Bu model ise 4 GB VGA'ya sahip olmasından dolayı kafamı karıştırdı ve optik sürücüsü yok. Ayrıca bu fiyata bulabileceğim tavsiye ettiğiniz dizüstü bilgisayarları da yazabilirsiniz,şimdiden teşekkürler...
Merhaba arkadaşlar, 3500 TL civarı dizüstü bilgisayar almayı düşünüyorum ve biraz araştırma yaptım ve Monster'ın iki modeli arasında kararsız kaldım : MONSTER® ABRA A7 V6.1 17.3" - MONSTER NOTEBOOK > ABRA Bu model görünüş,ekran büyüklüğü açısından diğerinden daha cazip geldi ancak, MONSTER® ABRA A5 V4.1.2 15.6" - MONSTER NOTEBOOK > ABRA Bu model ise 4 GB VGA'ya sahip olmasından dolayı kafamı karıştırdı ve optik sürücüsü yok. Ayrıca bu fiyata bulabileceğim tavsiye ettiğiniz dizüstü bilgisayarları da yazabilirsiniz,şimdiden teşekkürler...