3500 TL civarı televizyon önerisi

brosbach

Kilopat
Yer
Gaziantep
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Lenovo ideapad Gaming 3-15ACH6
AMD Ryzen 5 5600H
NVIDIA GeForce RTX 3050 Ti 4GB
2x 8 GB DDR4-3200
512 GB SSD PCIe
Merhaba, mutfak için anneme televizyon almayı düşünüyorum. Ortalama bütçe 3500 TL civarı. Fazla yukarı çıkmamaya çalışıyorum. 32" bir televizyon işimizi görecektir. Android olması çok iyi olur. Aşağıdaki televizyonu buldum televizyon hakkında bilginiz varsa yorum yapar mısınız ya da bu bütçeye alınabilecek mantıklı bir cihaz önerir misiniz?

Merhaba, mutfak için anneme televizyon almayı düşünüyorum. Ortalama bütçe 3500 TL civarı. Fazla yukarı çıkmamaya çalışıyorum. 32" bir televizyon işimizi görecektir. Android olması çok iyi olur. Aşağıdaki televizyonu buldum televizyon hakkında bilginiz varsa yorum yapar mısınız ya da bu bütçeye alınabilecek mantıklı bir cihaz önerir misiniz?

Hocam onvodan hayır gelmez bence. Bütçe artarsa en azından şunun alınması gerektiğini düşünüyorum.

Android olsaydı büyük ihtimalle bütçeyi arttırabilirdim en azından dediğiniz gibi bilindik bir marka almış olurdum. Yine de seçenekler arasına ekliyorum, teşekkürler.

Android özelliği olmayatv alıp Mi Stick de almak mantıklı gibi, bilgisi olanlardan yorum bekliyorum.

https://www.hepsiburada.com/skytech...aza=İndirim+Gelsin&url_src=and-product-detail bunu alıp TV stick almak ne derece mantıklı olur?

Son düzenleme:
Android olsaydı büyük ihtimalle bütçeyi arttırabilirdim en azından dediğiniz gibi bilindik bir marka almış olurdum. Yine de seçenekler arasına ekliyorum, teşekkürler.

Android özelliği olmayatv alıp Mi Stick de almak mantıklı gibi, bilgisi olanlardan yorum bekliyorum.
Hocam toshibayı alın bence. Bu bütçede ondan aşağısı elinizde kalır.

Hocam toshibayı alın bence. Bu bütçede ondan aşağısı elinizde kalır.
Doğru diyorsunuz hocam bütçeyi ayarlayabilirsem eğer onu alabilirim

Up

Hocam Toshiba'yı alın bence. Bu bütçede ondan aşağısı elinizde kalır.

Bu modeli aldım üstat sizin attığınızla serisi farklı sadece, bunda Google Play ile uygulama yükleyebiliyorsun.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı