3500 TL Custom klavye önerisi

Bütçe
3000

mermaid

Hectopat
Dostlar şu anlık Ajazz AK820 Pro modeli gözüme takıldı ancak kasası sanırım buna benzer kablolu veya kablosuz alüminyum kasa ömürlük bir klavye arıyorum switchler hakkında da bilgim yok tavsiye öneri alabilirim. Daha önce açılmış bir rehber var ise link alabilirim ya da klavyelerle ilgili bilgili bir arkadaş varsa bu konu altında diğer arkadaşlara da bir rehber oluşturabiliriz.

Bütçem 3-3.5k

AK820Pro iyidir. Bu bütçede Epomaker, Akko, SKYLOONG da bakılabilir.

https://www.whatgeek.com/collections/keyboards (en son türkiyeye gönderimlerini durdurmuştu son durum ne bilmiyorum.)

Bu sitelerden bakılabilir. Bu sitedeki bütün klavyeler Custom adı altında üretiliyor.

Ekleme: Bazılarını kendiniz toplamanız gerekiyor onlarda kit olarak satılıyor.

Hocam şimdi ben hiçbir kısmından anlamıyorum switchlerin rengi klavyenin yapısı gibi o yüzden bilgili arkadaşların direkt olarak ürün önermesini bekliyorum ve bu sitelerden hangisini tercih etmek gerekir kargolama hızı ya da müşteriye destek konusunda sanırım özellikle mail attığımızda ürün fiyatını düşük gösterme ya da AliExpress'in kullandığı kargo firması ile gönderme durumu oluyormuş ekstra vergi ödememek adına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…