3500 TL Dizüstü Bilgisayar Önerisi

Uğur Selim

Hectopat
Daha fazla  
Benim sorunum şu. Benim birikmiş olarak 3,500 TL var. Ve şu anda kullandığım laptop bilgisayarın markası:
Samsung NP270E5J-X03TR

Özellikleri:
-Windows sürümü:Windows 7 Home Premium
-İşlemci:Intel(R) Core(TM) i7-2670QM CPU @ 2.20GHz 2.20GHz
-Yüklü Bellek(Ram):6,00 GB
-Sistem Türü: 64 bit İşletim Sistemi
-Dokunmatik ekranı yok
-Ekran Kartı: Intel(R) HD Graphics Family ve NVIDIA GeForce GT520MX
-Çözünürlük: 1366 x 768
-USB Sayısı:3 Adet USB 2.00
-HDMI:Var
-VGA:Var
-ETHERNET:Var
-Ekran Boyutu: 15.6 INCH
-Net ağırlık: 2.2 KG

Ben bu bilgisayarı sattığım zaman kaç TL'ye satarım ?
Ve sattığımda aldığım parayı da 3,500 TL'ye ekleyerek parayı arttırmayı düşünüyorum.

Ve sizden isteğim bana bütün parayı topladığım zaman alabileceğim iyi bir oyun bilgisayarı. Yeni nesil oyunları normal olarak sorunsuz çalıştırsın yeter.

Önerini kötülemek istemiyorum fakat MONSTER® ABRA A5 V5.3 15.6" işlemcisi yeni nesil (skylake) olduğu için ve 100 tl indirimde olduğu için onu tercih etmesi daha iyi olur.
Ben işlemcisine çok dikkat etmedim. Ekranın 17,3 inç olmasına baktım. Arkadaş oyun için aldığından ikisinde de GTX960m var. Oyun performansları aynı olacak zaten ama 17,3 inç oyun oynarken de film izlerkende daha iyi oluyor. Bunu 17,3 inç bir laptopu bir süre kullandıktan sonra 15,6 inç bir laptoba bakınca anlıyorsun o kadar küçük geliyor ki gözüne insanın İki laptobun işlemcisi de çok güçlü zaten ama arkadaş işlenciye binecek programlar kullanacaksa (3d max- Solid work gibi) tabiki senin önerdiğin laptobu alması daha mantıklı.

Taşımak amaçlı aldığını düşündüğümden 15,6 önerdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…