3500 TL en fazla 4000 TL'ye sistem

Sycllâ

Hectopat
Katılım
22 Ocak 2017
Mesajlar
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bu sistem iyi mi eksiklerim neler ?
İlk defa toplayacağım yardımlarınızı bekliyorum.
O.C. düşünmüyorum.

Ekran Alıntısı.PNG
 
Son düzenleyen: Moderatör:
i5 6500
MSI B150M Bazooka
Corsair Vengeance 16GB DDR4 3000mHz Lpx
Sapphire Radeon Nitro+OC RX470 8GB
WD 1TB
Samsung 750 Evo 250GB
Aerocool GT Black Edition 500W
TOPLAM : 3.919.48 TL.
 
Ekran kartini guzel alayim derken diger parcalardan kısmışsın. Bence 1060 6GB yi degistirmeyi dusunmelisin. Ayni parayla diger parcalarin kalitesini arttirirsan daha iyi bile performans alabilecegini dusunuyorum. Soyle bir sey onerebilirim:
Screenshot_2017-01-27-00-41-44-1.png

Fiyattan kismak istersen kasa ve guc kaynagi birlesik 380 liraya yine 80+ bronze sertifikali guc kaynagi icinde Aerocool V3X Devil Red Kasa var ben ondan aldim sogutmasi da fena degil. Tabi bu sistemi ekran kartina baktigimda oyun oynayacagini dusunerek topladim. Bu ekran kartinin DX12 destegi de vardir. 1060tan asagi kalir yani yoktur. Islemciyi de yine i5 Skylake serisinden 6400 secebilirsin. 100 lira kadar fark eder cok cok cok ufak bi darbogazi olur islemciyi cok kullanan oyunlarda ama cogu oyunda ekran kartiyla guzel bi senkronizede calisir. RAMleri de G-skill ripjaws DDR4 8x2 2133MHz alabilirsin daha ucuza gelir. Kalite farki yoktur.

Bu sistem ile de 1060 6GB seçilebilir fakat bu ekran kartı da yeni nesil oyunları 1080p ultra ayarlarda akici oynatacak potansiyele sahiptir.
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı