Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ekran kartini guzel alayim derken diger parcalardan kısmışsın. Bence 1060 6GB yi degistirmeyi dusunmelisin. Ayni parayla diger parcalarin kalitesini arttirirsan daha iyi bile performans alabilecegini dusunuyorum. Soyle bir sey onerebilirim:
Fiyattan kismak istersen kasa ve guc kaynagi birlesik 380 liraya yine 80+ bronze sertifikali guc kaynagi icinde Aerocool V3X Devil Red Kasa var ben ondan aldim sogutmasi da fena degil. Tabi bu sistemi ekran kartina baktigimda oyun oynayacagini dusunerek topladim. Bu ekran kartinin DX12 destegi de vardir. 1060tan asagi kalir yani yoktur. Islemciyi de yine i5 Skylake serisinden 6400 secebilirsin. 100 lira kadar fark eder cok cok cok ufak bi darbogazi olur islemciyi cok kullanan oyunlarda ama cogu oyunda ekran kartiyla guzel bi senkronizede calisir. RAMleri de G-skill ripjaws DDR4 8x2 2133MHz alabilirsin daha ucuza gelir. Kalite farki yoktur.
Bu sistem ile de 1060 6GB seçilebilir fakat bu ekran kartı da yeni nesil oyunları 1080p ultra ayarlarda akici oynatacak potansiyele sahiptir.