3500 TL Gamebook Tavsiyesi

salihCan Aydın

Hectopat
Daha fazla  
İyi akşamlar arkadaşlar. Telefondan girip yazıyorum kusura bakmayın lütfen bazı yazım hataları varsa şimdiden özür dilerim.
Arkadaşlar ben 3500-3600 civarı bir gamebook almak istiyorum.
Üniversiteye gideceğim için kasa toplayamıyorum. Monster Tulpar T7 V2.3.1 gamebook'u buldum. Sizce iyimidir yoksa o fiyata daha iyisi varmıdır?
Bağlantı linki;
www.monsternotebook.com.tr: MONSTER® TULPAR T7 V2.3.1 17.3" - MONSTER NOTEBOOK > TULPAR
Bilgi ve görüşleriniz için şimdiden çok teşekkür ederim. Telefondan yazdığım için yazım hataları olabilir kusura bakmayın moderatör arkadaşlar.

Monster tavsiye ederim ben. Destekleri iyi, ilgililer. Diger yabanci firmalar gibi garanti sureciyle falanda ugrastirmiyorlar. Kardesim kullaniyor, memnunuz simdilik.

Son düzenleme:
Üniversite konusu olmasaydı üst seviye bir kasa toplicaktım evet ama üniversite var. Malesefki nereyi kazanacam nerede kalıcam ne yapıcam hakkında bir bilgim olmadığı için bir gamebook almayı düşündüm. Oyüzden 3500 tl bühçem var almışken en iyisini almak istiyorum. 4 sene boyunca beni rahat cıkartsın istiyorum. Birde ben makine mühendisliği istiyorum lisede makine okuduğum için. Bizim cizim,tasarım programlarımız var AutoCad SolidWorks tarzı onlarıda kaldırsın istiyorum.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı