3500 TL gamepad önerisi

Bütçe
3500 TL

Afterbyte

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar selamlar,

Elimde GameSir Cyclone 2 kol var. Bu kolla bir çok sorun yaşadığım için iade edeceğim. Bu kolun yerine 3500 TL bütçede gamepad önerisi istiyorum.

Teşekkürler.

Arkadaşlar selamlar,

Elimde GameSir Cyclone 2 kol var. Bu kolla bir çok sorun yaşadığım için iade edeceğim. Bu kolun yerine 3500 TL bütçede gamepad önerisi istiyorum.

Teşekkürler.
3500 yerine 1500 2000 TL bandında üzmeyecek kaliteli kollar önerebilirim isterseniz.

3500 yerine 1500 2000 TL bandında üzmeyecek kaliteli kollar önerebilirim isterseniz.

3600 TL'ye bu var ama gereksiz olduğunu düşünüyorum bu fiyatların.

İfadeler: kxy
Ne gibi sorunlar yasadin? Cyclone 2 zaten en iyi kol bu butcede.
Kasada boya atmaları, analogların sararması ve aşınması, RT tuşuna basarken RB tuşuna basması, RGB sorunları ve tuşların gıcırdaması. Şu an sol analoğun metali gözüküyor.
Attığınız kollar pek önerilmiyor.

Aldiginiz urunle alakali bir sorun yuksek ihtimal, sahsen yine Cyclone 2 alirim ayni sorunlar yasanirsa bu sefer baska gamepad alirim. Alabileceginiz en iyisi zaten.

Aldiginiz urunle alakali bir sorun yuksek ihtimal, sahsen yine Cyclone 2 alirim ayni sorunlar yasanirsa bu sefer baska gamepad alirim. Alabileceginiz en iyisi zaten.
Değişim yapmıştım yine aynı sorunları yaşıyorum. Başka gamepad'e yöneliyorum şu anda. Öneriniz var mıdır?

Kim önermiyor hocam ve gerekçesi nedir acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…