Worseqq Yoctopat Katılım 15 Kasım 2025 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 14:27 #1 Bana laptopta oyun oynarken kullanacak oyun kolu lazım. FH4, ETS 2 ve bazı souls-like oyunlar oynayacağım. Ona göre bir şeyler önerirseniz süper olur.
Bana laptopta oyun oynarken kullanacak oyun kolu lazım. FH4, ETS 2 ve bazı souls-like oyunlar oynayacağım. Ona göre bir şeyler önerirseniz süper olur.
roxy1881 Kilopat Katılım 20 Kasım 2024 Mesajlar 8.490 Makaleler 1 Çözümler 121 Yer İstanbul Bugün 14:32 #2 Amazon.com.tr
holx Kilopat Katılım 8 Ekim 2019 Mesajlar 41 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Grafik&Tasarım Bugün 14:32 #3 DualSense'ya da Xbox Controller. DualSense yazılım ile Xbox Controller tak çalıştır PC de.
Worseqq Yoctopat Katılım 15 Kasım 2025 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 16:07 #4 Vatan Bilgisayar MediaMarkt veya Teknosa'dan alacağım. GameSir var mıdır orada? DualSense pahalı geldi hocam bana.
Vatan Bilgisayar MediaMarkt veya Teknosa'dan alacağım. GameSir var mıdır orada? DualSense pahalı geldi hocam bana.
roxy1881 Kilopat Katılım 20 Kasım 2024 Mesajlar 8.490 Makaleler 1 Çözümler 121 Yer İstanbul Bugün 16:09 #5 Worseqq dedi: Vatan Bilgisayar MediaMarkt veya Teknosa'dan alacağım. GameSir var mıdır orada? Genişletmek için tıkla... Maalesef onlar distribütör firma değil. Gamesir Türkiye ve Gizala, distribütör firmaları asıl. Bu iki firmada kardeş şirket.
Worseqq dedi: Vatan Bilgisayar MediaMarkt veya Teknosa'dan alacağım. GameSir var mıdır orada? Genişletmek için tıkla... Maalesef onlar distribütör firma değil. Gamesir Türkiye ve Gizala, distribütör firmaları asıl. Bu iki firmada kardeş şirket.
Worseqq Yoctopat Katılım 15 Kasım 2025 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 16:09 #6 Mağazadan alacağım. Buna göre var mıdır bir şeyler? GameSir'in dükkanı ile ilgili bir şey bulamadım haritalar da. Son düzenleme: Bugün 16:19
Mağazadan alacağım. Buna göre var mıdır bir şeyler? GameSir'in dükkanı ile ilgili bir şey bulamadım haritalar da.
roxy1881 Kilopat Katılım 20 Kasım 2024 Mesajlar 8.490 Makaleler 1 Çözümler 121 Yer İstanbul Bugün 16:22 #7 Worseqq dedi: Mağazadan alacağım. Buna göre var mıdır bir şeyler? GameSir'in dükkanı ile ilgili bir şey bulamadım haritalar da. Genişletmek için tıkla... İstanbul'da oturuyorsanız Gizala'nın mevcut.
Worseqq dedi: Mağazadan alacağım. Buna göre var mıdır bir şeyler? GameSir'in dükkanı ile ilgili bir şey bulamadım haritalar da. Genişletmek için tıkla... İstanbul'da oturuyorsanız Gizala'nın mevcut.
Worseqq Yoctopat Katılım 15 Kasım 2025 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 16:28 #8 Tamamdır hocam sağ olun. Şimdi baktım da bayağı uzakmış maslakta bir yer var GameSir diye diyor haritalar ama bulamadım.
Tamamdır hocam sağ olun. Şimdi baktım da bayağı uzakmış maslakta bir yer var GameSir diye diyor haritalar ama bulamadım.
roxy1881 Kilopat Katılım 20 Kasım 2024 Mesajlar 8.490 Makaleler 1 Çözümler 121 Yer İstanbul Bugün 16:34 #9 Worseqq dedi: Tamamdır hocam sağ olun. Şimdi baktım da bayağı uzakmış maslakta bir yer var GameSir diye diyor haritalar ama bulamadım. Genişletmek için tıkla... https://maps.app.goo.gl/XrWhye7KsitCrUPc6
Worseqq dedi: Tamamdır hocam sağ olun. Şimdi baktım da bayağı uzakmış maslakta bir yer var GameSir diye diyor haritalar ama bulamadım. Genişletmek için tıkla... https://maps.app.goo.gl/XrWhye7KsitCrUPc6
Worseqq Yoctopat Katılım 15 Kasım 2025 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 16:36 #10 Gizala uzak işte bana hocam.