3500 TL Gamıng Notebook

Arkadaşlar 3000-3500 TL bütçem var iki bilgisayar arasında kaldım sizce hangisi ?

1-) Dell Inspiron Gaming 7559 Intel Core i7 6700HQ 2.6GHz/3.5GHz Fiyatı

2-) MSI Leopard GP72 2QE-063XTR Gaming Notebook

Sizce hangisi varsa başka tavsiyleriniz var mı ?
Hocam öncelikle senin verdiğin bilgisayarlardan MSI'a gerçekten vereceğin paraya yazık olur. 3000 tl'ye gtx950M almak akıl karı değil.
Dell ise güzel duruyor özellik bakımından. Fakat servis, kalite, tasarım bakımından bir şey diyemem.
Benim önerim ise bu ürün olacaktır. Fiyatını biraz aşıyor ama emin ol değecektir.
Bir de istersen Monster bilgisayarlara bakabilirsin.

3500 e 950M almak. Paranı çöpe atmakla eş değer. Arkadaşın dediği link fena değil ama bi monsterı araştır derim ben. Dell de iyi ama dell oyuncu bilgisayarı yapıyor yapmasınada soğutma konusunda biraz pasifler. Alırsan ek soğutucu ile kullanmam gerekir tam performans alman için.

Hocam gtx 960ekran kartlı olan dellı al derım gtx 950den daha iyi performans acısından zaten bırde msı bu ozellıklere gore cok pahalı bana gore dell de hem ek olarak 16 gb ram var.Hem birde dell ıslemcı olarak daha yanı 6. nesil

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı