3500 TL Gigabyte G24F-2 vs Lenovo G24-20 vs ASUS TUF Gaming VG249Q1R

Bütçe
3500TL

lospartizan

Kilopat
Monitör
GIGABYTE G24F-2 - LENOVO G24-20 - ASUS VG249Q1R

Başlıkta belirttiğim gibi 3500TL bütçem var beğendiğim 3 tane monitörün linkini bıraktım. Bunlardan hangisini almalıyım?

Lenovo'yu geç. ASUS da alınabilir fiyata ama yükseklik ayarı olduğu için ben olsam G24F-2 seçerdim.

lenovo g24 20 kesinlikle alınabilir ben aldım gayet güzel monitör tepki süresi mprt modunda gayet.hızlı onun haricinde 165 hz ve hdr mevcut tilt özelliği var pivot değil ama çokta önemlide değil lenovoyu geç diyen arkadaş bilinçsizce söylemiş olabilir geç diye 3k ya bu özelliklerde monitör yok

Yakında ben de almayı düşünüyorum. Alırsanız ve deneyimlerinizi bana aktarmanız için iletişim bilgilerimi verebilir miyim? Asus Monitör şu ana kadar bu fiyatlardaki en iyi monitörlerden biri diyebilirim. Tabii diğer iki monitör de berbat değil. Ancak yalan söylememek gerekirse GIGABYTE altındaki bir çok kötü yorum ve yeni çıkmasıyla beni cezbetmedi. Lenovoda gayet sağlam duruyor ancak bir çok videosu çekilen Asusu tercih ederim. Eğer monitör hakkında bir konu açarsanız beni etiketleyebilirsiniz. Elimden geldiğince bilgi veririm.

Hocam bu konuyu aslında arkadaşım için açmıştım. Kendisi kararını değiştirdi https://www.hepsiburada.com/asus-vg...nc-full-hd-tn-oyuncu-monitoru-p-HBV00000N2QTO bu monitörü almayı düşünüyor ama hala tam olarak kesin değil. Kararı değişirse ASUS VG249Q1R alırsa sizinle bu konudan iletişime geçerim.

Bence o monitöre kıyasla diğer asus daha iyi nedeni ips panel olması. Tabi diğer monitör ms ve hareket açısından önde biraz benim açımdan panel daha önemli.

Bence o monitöre kıyasla diğer asus daha iyi nedeni ips panel olması. Tabi diğer monitör ms ve hareket açısından önde biraz benim açımdan panel daha önemli.
hocam linkini attığım monitörü aldı kendisi. gayet memnun. sorularınız varsa sorabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…