3500 TL GTX 1050Ti Sistem Toplama

buraknizamoglu16

Hectopat
Yer
Bursa/Yıldırım
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
İyi günler arkadaşlar. Öncelikle GTX 1050Ti alacağım kesin onu söyleyeyim ( MSI ). Böyle bir sistem topladım fakat ne kadar iyi bilmiyorum. Monitörde alacam ve toplamda 3500 TL'yi geçmemesi gerek. Yardımcı olursanız sevinirim. Özellikle kasa ve monitör konusunda.
Bu arada sitede MSI GTX1050Ti bulunmadığı için Gigabyte koydum fakat bilgisayarı teste falan tuttuklarında sorun olur mu ekran kartını başka yerden alacağım. Ekran kartı olmadan test ederler değil mi ?
IMG_1297.JPG

Son düzenleyen: Moderatör:
7. nesil işlemci ile 200 serisi bi anakart kullanman gerek eğer 2400 mhz ram kullanıcaksan msı b 250m pro vhd anakartı tercih etmeni öneririm daha bilgili arkadaşlarda yardımcı olursa güzel bi bilgisayar çıkarabilirsin.

7. nesil işlemci ile 200 serisi bi anakart kullanman gerek eğer 2400 mhz ram kullanıcaksan msı b 250m pro vhd anakartı tercih etmeni öneririm daha bilgili arkadaşlarda yardımcı olursa güzel bi bilgisayar çıkarabilirsin.

Teşekkür ederim yorumun için bir kaç arkadaşta yardımcı olursa inşallah Mart ortası gibi alacağım.

RX 470 GTX 1050 Ti' ye göre çok daha performanslı bir kart. Ve ekstradan FreeSync destekli bir monitörle çok daha iyi bir oyun performansı sunacaktır. Sistemi farklı yerlerden alırsan daha uygun fiyata gelebilir. Bu sistemi öneririm. Gerekli oyun testlerini ve karşılaştırmaları arayıp, bulabilirsin. Monitörü eğer daha uygun fiyata bulabilirsen VX2457 veya VX2257 modellerini öneririm.

Dosya Ekleri

• 3500 monitör.PNG
    3500 monitör.PNG
    25,6 KB · Görüntüleme: 224
7. nesil işlemci için B250 serisi anakart almalısın. Güç kaynağı bu sistem için fazla daha uygun fiyatlı bir kasa alabilirsin. Bir de SSD almadan sistem toplama SSD olmazsa olmaz hale geldi çünkü. Kasadan kısıp üstüne az daha para koyup bir SSD al bence. Onun dışında sistem güzel.

RX 470 GTX 1050 Ti' ye göre çok daha performanslı bir kart. Ve ekstradan FreeSync destekli bir monitörle çok daha iyi bir oyun performansı sunacaktır. Sistemi farklı yerlerden alırsan daha uygun fiyata gelebilir. Bu sistemi öneririm. Gerekli oyun testlerini ve karşılaştırmaları arayıp, bulabilirsin. Monitörü eğer daha uygun fiyata bulabilirsen VX2457 veya VX2257 modellerini öneririm.

Önerdiğin sistem hoşuma gitti fakat şimdi diyelim ben MSI RX470 aldım ki alırsam MSI alıcam 4GB alsam fark edermi benim için ?

Etmez fakat aynı mimariye sahipler. Neden MSI istiyorsunuz? Sapphire gerçekten bilindik ve güzel bir firma yani hangisinin fiyatı daha uygun ise onu seçmek daha mantıklıdır. Bir de alabiliyorken 8 GB VRAM tercih etmek daha mantıklı ve ilerisi için daha iyi olacaktır.

Ayrıca istersen anakartı aşağıdaki model ile değiştirip. İşlemcini 7400 yapabilirsin. Anakartın oyun performansına etkisi yoktur. Fakat ben kabylake bir işlemci seçtiğim için daha güncel bir anakart seçmiştim.
*MSI H110M PRO-VD Intel H110 2133MHz DDR4 mATX Anakart

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı