GTX 1060 = GTX 980. 970 almışken 980'e yükseltmek çok da mantıklı bir hareket olmaz bence bu yüzden GTX 970'i değiştirmeyip HDD hariç geri kalanları değiştirebilirsin. Ama ille de GTX 1060 alacağım diyorsan @Spontune isimli kullanıcının önerdiği sistemden HDD ve PSU'yu çıkartıp geri kalan parçaları alabilir, elindeki parçaları da ayrı ayrı ikinci el olarak satabilirsin. Kendi kullandığın PSU yeterince kaliteli olması lazım bu yüzden yenisini almaya gerek yok bana sorarsan. Sisteme SSD ekleyebilirsin HDD almak yerine çünkü HDD daha yeni dolayısıyla onu da değiştirmene gerek yok. Hatta kasayı değiştirmene de gerek yok bence.
 
Son düzenleme:
Arkadaş çok ısrarcı ise GTX 1060 alma konusunda, şöyle de yapabilir bence:
upload_2016-8-21_12-9-58.png


Kasa, PSU ve HDD'si hazır zaten. Toplamda 3500 civarı tutuyor. 3528.51 TL. Parçalar webdenal.com ve hepsiburada.com üzerinden toplandı.
 
Son düzenleme:
Yeniyim de ceza almışım kurallara uymadığımdan, cevap da yazamadım. Çoğu kişi Ebrar Bilgisayar'dan parça almamı söylüyor, sitede de böyle kutu kutu gözükmesinin sebebi nedir? Sponsor falan mı, Vatan'dan 4200TL'ye alacağım sistem burada 3650Tl'ye geliyor, içime bir kurt düşürdü. Alışveriş yapan arkadaşlar da varmış tanıdık iyi dediler. Kargoda sorun çıkabiliyormuş ama ben ofisten kendim alacağım.
Bir de İ76700k-GTX 1060 yapmışsın ya, onun yerine İ56600k-GTX1070 yapsam daha performanslı olmaz mı? Sonuçta oyun odaklı modelleme yapmıyorum. CS 6 kullanıyorum onun dışında onun için de şuan kullandığım AMD bile yetiyor, işlemci değil de ekran kartı üzerine gitsem daha performanslı olur diye düşünüyorum, sonuçta i56600k da GTX 1070'i darboğaz edecek bir işlemci değil :D

İnternet üzerinden almayı düşünmüyorum. Zaten muhtemelen Ebrar Bilgisayar'ın ofisine gidip orada telefondan sipariş vereceğim direkt alınamıyormuş. Görmeden olmaz :D

Yok kasayı tamamen satmayı düşünüyorum, parça satmak uzun iş 2000tl gibi bir şey geçse elime eski kasadan yeter bana.
 
Yazılım desteğinden dolayı ekran kartını MSI, Asus gibi markalardan almaya özen göster bence. Benim başım yandı bu yüzden.
 
Adsız.png

Ekran kartını satana kadar kullanmalısın. Sattıktan sonra GTX 1070 alabilirsin. Boşu boşuna elindekini çıkartmadan ekran kartı alman israf olur. Bu sistemi tavsiye ediyorum. Bu arada HDD'yi depolama için bu sisteme ekleyebilirsin. Elindeki güç kaynağını kullanıp işlemci soğutucuyu yükseltebilirsin.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı