3500 TL GTX 980 Tabanlı Sistem Önerisi

Hector barbossa

Hectopat
Merhaba. 3500 TL bütçeli, GTX980 Tabanlı oyun bilgisayarı toplamayı düşünüyorum, önerilerinizi bekliyorum.

Dostum GTX980 2500 TL, 1000 TL'ye işlemci mi alacaksın, anakartmı alacaksın, RAM'mi alacaksın, HDD'mi alacaksın yoksa SSD'mi alacaksın?

3500 tl'ye gtx 970'li bir sistem toplarsınız. Tabi ne kadar verim alırsınız orası keza. Onun yerine rx480, i5 6700 işlemci'li bir sistem toplayın. Technopat sistem tavsiyeleri bölümüne bakabilirsiniz.

Şu anki pc'm de i7 3770 var onu takıp kullanabilirim, yani tam olarak ihtiyacım yok işlemciye.

Şu anki pc'm de i7 3770 var onu takıp kullanabilirim, yani tam olarak ihtiyacım yok işlemciye.
Sistem güncelle derim fakat, elindeki işlemci güncelleyeceğin sistemdeki işlemciyle aynı performansı verecek. O zaman gidip o para ile 1080 alman daha mantıklı olur. Geriye kalan paran ile ekipman'da güncelleyebilirsin. Öyle yapardım ben

Elinizdeki işlemci yeterli. Ömrü yettiği sürece kullanabilirsiniz. Monitörünüz var mı?

Monitörünüz uygunsa GTX 1080 alıp, diğer parçaları güncellerdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…