stokta yok![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
Stokta yok.
3500 tlye apu sistem almak istemiyorum240GB SSD.DRAX-APU4650/AMD RYZEN 5 PRO 4650G /8GB DDR4/480GB SSD/ Bilgisayar | ITOPYA
DRAX-APU4650/AMD RYZEN 5 PRO 4650G /8GB DDR4/480GB SSD/ Bilgisayar En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile DRAX-APU4650 ITOPYA'da.www.itopya.com
Bir adet bellek daha ekleyiniz.
Kasayı değiştiriniz diyecektim başka PSU yokmuş. Ama yük bindirmedikçe bir şey olmaz sanırım. Yanlış da olabilir. Ama arkadaşım 500W PB PSU kullanıyor ve Ekran kartına Overclock ile kullanıyor.
Ne oyunlar oynayacaksınız?3500 tlye apu sistem almak istemiyorum
csgo valorant gibi fps oyunlarıNe oyunlar oynayacaksınız?
APU Aslında hayli hayli yeterli ama saygı duyarım kararınıza. Intel i3 9100F 3.6GHz, RX560 4GB, 8GB Ram, 480GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - Ekran Kartlı Oyuncu Bilgisayarı - Oyuncu Bilgisayarı - Bilgisayar | Teknobiyotikcsgo valorant gibi fps oyunları
Pollux 3TN | Game Garaj bu nasıl sistemAPU Aslında hayli hayli yeterli ama saygı duyarım kararınıza. Intel i3 9100F 3.6GHz, RX560 4GB, 8GB Ram, 480GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - Ekran Kartlı Oyuncu Bilgisayarı - Oyuncu Bilgisayarı - Bilgisayar | Teknobiyotik
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.