3500 TL Hazır Sistem Önerisi

Caesar Edit

Megapat
Makaleler
1
Yer
Trabzon
Daha fazla  
Meslek
Avrasya Üniversitesi Öğrenci
İtopya'dan bir kasa baktım, kuzenime alacağım için hazır olması lazım sistem tak-çıkar işlerinden pek anlamıyor. Güvenilir olması içinde İtopya'yı seçtim. Başka bir önerisi olan var mı ?

3500 TL bu kasa:
Screenshot_10.png

İtopya'nın müşteri hizmetleri son zamanlarda sıkıntıli diyorlar. Sinerji, Incehesap vb. öneririm. Oralarda da gayet güzel sistemler var.

İtopya'dan bir kasa baktım, kuzenime alacağım için hazır olması lazım sistem tak-çıkar işlerinden pek anlamıyor. Güvenilir olması içinde İtopya'yı seçtim. Başka bir önerisi olan var mı ?

3500 TL bu kasa:
Eki Görüntüle 497204
Farketmemişim, kasa Power Boost'muş. O kasayı asla tavsiye etmem. Game Power, Power Boost vb. markalar kaliteden yoksundurlar. Almayın aldırmayın !

Bu sistemde 1650 Super var ama soğutması bence yeterli değil o yüzden 4GB RX580'e düşür ve RAM'leri 16GB'a yükselt. James Donkey kesinlikle kullanma Toshiba 480GB SSD'yi seç, bu şekilde 3300 küsür tl oluyor.

Şöyle hali nasıl sence ?
Screenshot_12.png

Ryzen 5 1600 12NM ile Ryzen 5 2600 arasında fark yok, 175TL'ye değmez. O parayı 480SSD almak için kullanman çok daha mantıklı olur.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Videoda gördüğün gibi performansa etkileri % 1-%1.5 arasında değişiyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı